En çok içi etkiledi beni. O ne güzel ahşap kaplamadır. Yat gibi duruyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2012 Audi A6
Collapse
X
-
Ynt: 2012 Audi A6
Orjinal yazı sahibi: iatrosauidi bu kokpiti tüm arabalara dayayacak herhalde2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Ici kadar tum dis cizgilerde ayni olmaya basladi Audi de
A1 arka stoplar A3 den alinmis bir boy buyuk gelmis
A4 al 15 cm uzat A6 onu 30 cm uzat A8 L
Bence uzadikca cirkinlesiyooo
Ha kalite ve diger tum otomobil ozelliklerine diyecek yok o ayri
Yorum
-
bence cok klas bi araba içi dışı hele o orta komsoldaki ekran otur izle yaniHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Tasarım olarak dış görünüşü beklediğim gibi değil,ancak yine de kaliteli tasarımlar arasında.Işığın ve contrastın aracın tüm güzelliklerini yansıtacak şekilde ayarlandığı tanıtım resimlerinde iç tasarım inanılmaz görünüyor,ancak canlı gözle bu denli etkileyici görünür mü bilemem,ama yine de en iyi kokpit tasarımları arasında yerini alacaktır.Gel gelelim fiyat konusuna:
Orjinal yazı sahibi: redbloodArkadaşlar 90.000(quattro)Euroluk bir İNSİGNİA hayal edin. Eminim bu araca 1000basar iç ve dış donanıma sahip olur. Okadar parayı saydıktan sonra bırakın da güzel tasarımı olsun ihihi
Sonuna kadar katılıyorum2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
Yorum