Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Polo GTİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2011 Polo GTİ

Video için: http://on.fb.me/gv7yeI

Polo gti 2011
    1.4 tsi
    7 vites dsg
    180 bg
    0-100 6.9 sn
    235 max sürat
    43000 tl fiyat

Nasıl sizce? ikinci bir araç olarak alınabilir. ara sıra keyif için 0-100 ü süpermiş.

Ynt: 2011 Polo GTİ

Bence süper.... Ama benzin açısından ekonomik olmaz herhalde
    2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Güzel araç ama vw bütün araçlarını iç dizaynını aynı yapması hem güzel hemde kötü farklılığı hissedemiyorsun Güzel araç.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Değerlerine göre oldukça iyi bir araç...Yanyana gelmemek lazım
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bende beğendim, verilere göre çılgın bi araç fiyatıda çok uçuk değil, 43000 liraya yolda 150-200 binlik araçları çok rahat üzebilcek bi araç, gördüğüm kadarıyla standart özellikleride oldukça zengin....

Yorum

48000TL ye Ibıza Cuprayı veriyorlar bu fiyata bedava kacırmayınki ibiza dısı güzel sadece için LEŞŞŞŞŞ, POLO vw vw dir , kesinlikle güzel tercih , bi revo chiple sitedeki bütün insigniaları gecersiniz rahatlıkla

Yorum

bence chipsizde geçer, 180 hp dsg şanzıman, ve kilo olarak en az 300 kg bizden azdır, kalkışta çok rahat yer bizi.... 200 km/s ve üzeri yüksek hızlarda hafif olduğundan bizim araçlar kadar oturaklı olurmu bilemem ama max.hızı 235 ise onuda düşünmüşlerdir....

Yorum

valla benimde çok hoşuma gitti. yakıt tüketim değerlerini bulamadım o da önemli

Yorum

1.4 ne kadar yakarki, kesinlikle bizden azdır ama fabrika verisi reel de bizimki kadar yakabilir....

Yorum

fabrika verisinin üzerine 2 lt de sen koydunmu reeli yakalıyoruz da teknik detayları vw siteye koymamış henüz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thehunturk
                      fabrika verisinin üzerine 2 lt de sen koydunmu reeli yakalıyoruz da teknik detayları vw siteye koymamış henüz

Yorum

yakıtta ne kadar ekmek o kadar köfte devri ,daha kapanmadı beylerr
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Dostum aracı nerde çektin acaba?

Yorum

welcome

Kendinizi Tanıtırmısınız

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Radyoya göre bakarsak Edirne

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben Kağan. İstanbul'da oturuyorum 28 yaşındayım, havacılık sektöründe çalışıyorum.

2 haftadır standart donanım polo gti arıyorum ancak hiç yok. Genelde opsiyonel donanımlı olanları var 47bin ile 51bin lira arası. Bu resimdeki sanırım standart donanım o yüzden merak ettim

Edit: Resimdeki standart donanım değilmiş ve satılmış biraz önce aradım sordum. Yani Polo GTI Türkiye'de standart donanımlı (43,300 TL) hiç gelmemiş ve sadece sipariş ile geliyor. Bu arabada park sensörü bile opsiyonel kesinlikle saçmalık VW gibi bir firma böyle şeylere gerek duymamalıydı. Bana eski Renault Toros ları hatırlattı bu araç. Eskiden Toros ların sıfırlarında sağ dikiz aynısı bile opsiyoneldi. Siz GT gibi bir araç yapıyorsunuz ve araçta ölümcül önem taşıyan güvenlik özelliklerini bile opsiyonel sunup hiç olmayan bir aracın fiyatını sitenize koyuyorsunuz.

Yorum

İşleniyor...
                              X