Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"0" Otomobil Boyalı Çıkarsa?...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: "0" Otomobil Boyalı Çıkarsa?...

Koray, bence bu işin sonu yalan olur muhaha captiva yerine Dastır alıcam.. doğuştan değer kayıplı!!

Yorum

üstad az bekle kuga makyajlansın kuga alalım birer tane
      aralıkta 2011 titanium x paket cam tavan için son 73.650 TL fiyat almıştım,kısa bir test sürüşü de yaptım fena araç değildi.. üstelik kuga'daki powershift şanzuman captivadaki 5 ileri klasik otomatik şanzumandan daha iyidir..
      yakıt tüketimi ise kullandığım test aracında 8,8 lt ortalama vardı bu da izmir ortalamasının rahatlıkla 8,00 Lt ve altında olabileceğini gösterir..
      captiva hep çok yakıyor,hem hantal hem de yol tutuş ya da ncap testleri olarak kuga'ya göre daha geride kalıyor..
      şaka bir tarafa kuga iç makyajını ve yeni nesil motorunu getirsin ben ciddi ciddi düşünürüm..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Bakılabilir..Sen yazdıktan sonra buradan inceledim http://www.forstv.com/bolum_detay.as...a&bolum_id=158 şık bir suv. Yalnız seyrettiysen eğer Ford Focus un yükseltilmişi diye eleştirmiş. Yol tutuşu iyi demiş..nevigasyon sanki yok?

Yorum

2008 de arkadasım audi a6 aldı araç 4 parça boyalı çıktı mahkemeye verdi 2 yıl sonunda ufakbir ücret ödedi audi yani arkadaslar artık 0 araç bile alırken boya varmı diye bakmak lazim
          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
            Bakılabilir..Sen yazdıktan sonra buradan inceledim http://www.forstv.com/bolum_detay.as...a&bolum_id=158 şık bir suv. Yalnız seyrettiysen eğer Ford Focus un yükseltilmişi diye eleştirmiş. Yol tutuşu iyi demiş..nevigasyon sanki yok?
            navi yok,ancak sonradan uygulama yapabiliyorlar insignia dakine benzer ürünler var.. ama makyajlı versiyonda orjinalde olur gibime geliyor..
            ben de captiva çok düşündüm insignia öncesi ve sonrasında.. ancak bi türlü içim razı gelemedi..
            kuga için focus'un yükseltilmişi benzetmesi kısmen doğru ancak focus kadar başarılı yol tutuş ve viraj kabiliyetinden de bahsediyorlar..
            ben de test esnasında başarılı buldum.. şahsen yüksek araçların yalpalama hissinden hoşlanmam..
            hayırlısı bakalım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
              2008 de arkadasım audi a6 aldı araç 4 parça boyalı çıktı mahkemeye verdi 2 yıl sonunda ufakbir ücret ödedi audi yani arkadaslar artık 0 araç bile alırken boya varmı diye bakmak lazim
              Yerden göğe haklısın.. Bundan sonra bisiklet alsam bile o ölçüm cihazlarından bir tane alıp siboplarına kadar bakıcam muhaha

Yorum

yeni corsa aldım mesajına tam hayırlı olsun diye mesaj atacaktım mesajları okurken durumun farklı olduğunu gördümm

inşallah sonunda istediğiniz şekilde bir sonuç çıkar artık sıfır araç alırken bile insan tedirgin oluyorrr malesef

bu arada ablamlarda geçen aylarda jeep tarzı araç düşünüyorlardı araziye çıkacaklarından değilde yüksek yüksek oturma posizyonu v e kendini güvende hissettiklerindne dolayı neyse 2.0 araçların vergi olayı fazla olduğu için olaydan biraz soğumuşlardı ve picasso 5008 gibi araçlara yöneldiler grand picasso aldılar araçtan şu an için çok memnunlar ben aslında fransızları pek sevmezdim ama picasso çok farklı bir araç bu araçlarada bakmanızı öneririm bayanlarda gayet rahat kullanıyorrr

Yorum

Bu arada Alamanya dan cevap geldi, Hans der ki; achtung! vallah biz buradan senin Corsa'yı sağlam gönderdik. Bazen ülkenize turist vatandaşlarımızı da gönderiyoruz Alanya tarafında başına işler geliyor. Belki Corsa nında başına birşeyler gelmiş ve zabıta örtbas etmiştir. Ondan dolayı siz bu "0" aracın boyalı çıkması gibi durumlara takmayın. Ettiğiniz zararı da hayır kurumuna deyip üzerine sahte kaynak sularından bir tane alıp için. haha Forum sitesindeki arkadaşların dikkatine; Opel den "0" araç almadan önce benim Corsa yı istanbuldan almaya gelen arkadaşın yanında boya ölçme cihazı ile birlikte gelen boya+kaporta ustası nizamettini aramaları önemle rica olunur. Yoksa aracı alıp benim gibi üç-beş ay değil üç-beş yıl sonra satmaya kaktığınızda "kapı boyalı" indirimi yapmak zorunda kalırsınız muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
                    Bu arada Alamanya dan cevap geldi, Hans der ki; achtung! vallah biz buradan senin Corsa'yı sağlam gönderdik. Bazen ülkenize turist vatandaşlarımızı da gönderiyoruz Alanya tarafında başına işler geliyor. Belki Corsa nında başına birşeyler gelmiş ve zabıta örtbas etmiştir. Ondan dolayı siz bu "0" aracın boyalı çıkması gibi durumlara takmayın. Ettiğiniz zararı da hayır kurumuna deyip üzerine sahte kaynak sularından bir tane alıp için. haha Forum sitesindeki arkadaşların dikkatine; Opel den "0" araç almadan önce benim Corsa yı istanbuldan almaya gelen arkadaşın yanında boya ölçme cihazı ile birlikte gelen boya+kaporta ustası nizamettini aramaları önemle rica olunur. Yoksa aracı alıp benim gibi üç-beş ay değil üç-beş yıl sonra satmaya kaktığınızda "kapı boyalı" indirimi yapmak zorunda kalırsınız muhaha

haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

yanlış anlaşılmasın, yaşananlar komik değil ama anlatımınız güldürdü beni....

Yorum

bayi sorumluluk kabul etmiyor mu peki?
                        bayi ne diyor asıl önemlisi bu?
                        anlaşılan o ki taşınma sırasında ya da bayide birşeyler olmuş ve üzerine de olan olmuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          yanlış anlaşılmasın, yaşananlar komik değil ama anlatımınız güldürdü beni....
                          Yok Hasan olay canım ülkemin bir kesiti, kara mizah..tam aziz nesin e malzeme hikaye
                          Orjinal yazı sahibi: corail
                          bayi sorumluluk kabul etmiyor mu peki?
                          bayi ne diyor asıl önemlisi bu?
                          anlaşılan o ki taşınma sırasında ya da bayide birşeyler olmuş ve üzerine de olan olmuş
                          bütün kayıtlarıma baktım böyle bir boyama olayı yok diyor.

Bakın bu almanlar var ya, çok yalançılar!...

Yorum

yani olay ortada kaldı öyle mi?
                            hans benden değil diyor? bayi benden değil diyor?
                            o zaman gece biri araca dokundu sonra da hatasını telafi etmek için geçti aracın başına bi güzel boyadı,tövbe tövbe

Yorum

Ben şimdi kıllandım resmen.55.500 TL. aracı bana 52.000 TL. bıraktı.Gerekçesi bu aracın faturasının olmadığını,aracın 2010 kasımında geldiğini ve aracın satıldı gösterildiğini ancak aracın satılmayıp garajda durduğunu söylediler.Ellerinde 2 cosmo 2 edition vardı.aynı renk ve aynı döşeme.aldığımda ön tamponunda nokta kadar vuruk vardı,başka bi sıfır araçtan sökülüp değiştirildi.

Yorum

offf offf offff başka bir sıfır araçtan ön tampon mu söküldü? alala
                                bu arada aracın faturası yoksa nasıl yeni kayıt başvurusu ile trafik tescil yapılacak?
                                yoksa araç plakalı mıydı?
                                aracı peşin mi aldınız yoksa kredi ile mi?

Yorum

İşleniyor...
                                X