Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Talismani Test Ettim...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Talismani Test Ettim...

Güle güle kazasız belasız kullanın.
    Plakalar bayağı güzel olmuş.Ocak ayında şirkete araç aldım plakalar eskiydi yeni gelmiş demek bunlar.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
      Güle güle kazasız belasız kullanın.
      Plakalar bayağı güzel olmuş.Ocak ayında şirkete araç aldım plakalar eskiydi yeni gelmiş demek bunlar.
      Teşekkürler, bayideki çocuk da şaşırdı, ilk kez böyle çıkmış plaka dediğine göre
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Güle güle kullanın...Hayırlı uğurlu olsun urock urock urock

Yorum

hayırlı olsun gerçekten kırmızı çok iyi duruyor. Her halukarda merso mersodur. İkinci el kaybı minimum. Güzel yatırım. Bende hep Bmw 5 serisi araÇ hevesim var ama imkansız güle güle kullanın
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
            Güle güle kullanın...Hayırlı uğurlu olsun urock urock urock
            Çok teşekkürler, talismanları yolda görüp de pişman olmayız umarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
              hayırlı olsun gerçekten kırmızı çok iyi duruyor. Her halukarda merso mersodur. İkinci el kaybı minimum. Güzel yatırım. Bende hep Bmw 5 serisi araÇ hevesim var ama imkansız güle güle kullanın
              Çok teşekkürler, benim de hiç aklımda yoktu bu fiyatlara araba almak ama insan bir gaza geldi mi duramıyor. Bu arada ben aynı günlerde bir audi a4 2.0 dizel bir de bmw 520 dizele bindim, 520'nin kalitesine şaşırdım açıkçası, audi daha kaliteli geldi (a4 şu andaki yeni kasa değil, sıfır ama bir önceki kasaydı). Üstelik aynı sınıfta bile değiller. O yüzden ben bmw'yi sildim kafamdan.

Yorum

Masallah araç çok şık kırmızı yakıyor güzel günlerde kullanın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                  Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                  Çok teşekkürler, benim de hiç aklımda yoktu bu fiyatlara araba almak ama insan bir gaza geldi mi duramıyor. Bu arada ben aynı günlerde bir audi a4 2.0 dizel bir de bmw 520 dizele bindim, 520'nin kalitesine şaşırdım açıkçası, audi daha kaliteli geldi (a4 şu andaki yeni kasa değil, sıfır ama bir önceki kasaydı). Üstelik aynı sınıfta bile değiller. O yüzden ben bmw'yi sildim kafamdan.
                  hımmm ama yeni audi a4 baya iyi görünüyor içi olsun özellikleri olsun. bmw bence king yeni kasa audi a4 baya baya iyi ama
                  1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                  Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Maşallah. Allah kaza bela vermesin rengi yeter.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aracınız hayırlı olsun.
                        Başka bir konu başlığı altında resimler paylaşırsanız daha uygun olacak gibi
                        Talisman konusuna girip mercedes ile karşılaşmak değişik oluyor.
                        Detaylı,tarafsız test ve yorumlarınızı bekliyoruz.
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Hayırlı olsun, renk çok güzel
                          Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                            Masallah araç çok şık kırmızı yakıyor güzel günlerde kullanın..
                            Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Hayırlı olsun, renk çok güzel
                            Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
                            Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                            Aracınız hayırlı olsun.

Başka bir konu başlığı altında resimler paylaşırsanız daha uygun olacak gibi
                            Talisman konusuna girip mercedes ile karşılaşmak değişik oluyor.
                            Detaylı,tarafsız test ve yorumlarınızı bekliyoruz.
                            Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Hayırlı uğurlu olsun
                            Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

Yorum

CLA hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

Talisman ile ilgili test izlenimleri çok tarafsız ve çok olumlu ancak sonrasında yapılan yorumlar genel olarak pek çok otomobil forumunda olduğu gibi yine ön yargılı... Renault'nun ülkemizdeki marka ön yargısı uzun yıllar satılan demode araçlar (Broadway, R19 gibi) ve sonrasında satılan 3. dünya ülkelerine özel alt kalite araçlar (Symbol, Fluence gibi) nedeniyle çok kötü. Ancak aslında hiç de yabana atılacak bir marka değil; Alman ve Japon rakipleriyle pek çok alanda baş edebilecek potansiyele sahip. Dikkat edilecek nokta, Renault'dan araç alacaksanız Türkiye gibi ülkeler için özel üretilen modellerden almayın; Scenic, Talisman gibi modelleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. (Tabii fiyat/fayda karşılaştırması yaptıktan sonra aklınıza yatıyorsa)

Bende hem Opel Insignia (2.0 CDTI, otomatik vites) hem de Renault Megane 3 Sport Tourer (1.5 DCI, manuel) var; her ikisi de 2011 model. Araçların km'leri de birbirine oldukça yakın, Megane 90.000 km; Insignia 80.000 km. Elbette üst segment olmanın da verdiği avantajla Insignia daha iyi bir araç; zaten bana sorarsanız Insignia Opel'in kendi segmentindeki yeri açısından en iyi aracı. Corsa ve Astra'nın rakipleri karşısında Insignia'ya göre daha zayıf kaldığını düşünüyorum; her markanın böyle özendiği modeller vardır zaten... Mesela 508 de Peugeot için çok özel bir modeldir, bence Talisman da Renault için özel bir model olacak. Neyse; marka olarak kıyaslama yapacak olursam kesinlikle Renault Opel'den kötü diyemem. Hatta alt segment olmasına rağmen Megane'ın içi Insignia'dan daha az yıprandı... Ve Megane bazı noktalarda şaşırtıcı derecede daha iyi malzeme kalitesine sahip (koltuk derisi ve kumaşları çok daha kaliteli mesela). Ayrıca Megane hiç arıza yapmazken, Insignia ile 1-2 kez önemsiz de olsa arıza yaşadık. (Araçları eşimle dönüşümlü kullanıyoruz ve benzer kullanım tarzında kullanılıyor)

Yani Talisman eğer testte de hoşunuza gitmişse kesinlikle alınır... Alınmış mal için kötü demekten nefret ederim ama bence Talisman CLA'dan daha iyi bir tercih olurdu, tabii beklemek istememek de çok mantıklı.

Yorum

Bence de talisman kesinlikle cla'ya tercih edilir ama iş geliyor marka imajında tıkanıyor, kime talisman almayı düşünüyorum desem amaaan renault'ya para verilir mi dedi. Gerçi ben de renaultları severim gözümde opelin ve renaultnun imajı benzer. Yalnız şunu da fark ettim ki mercedes aldığımı duyan herkes rengi ne, modeli ne, kaça aldın gibisinden sorular sordu, eminim talisman alsaydım bu kadar merak eden olmazdı, üstelik talisman bilinmeyen/görülmemiş bir araba olmasına rağmen.

Yorum

İşleniyor...
                                X