4 control sayesinde b sınıfı araç kadar dönüş çapı var bu aracın.Manevra kabiliyeti çok iyi.Yüksek hızlarda çalışmıyor ama 50 km hız ve altında devrede diye biliyorum.
Ben bu Talismandan umutluyum D sınıfında bence iyi satış adetleri yakalayacak.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Ahmet bir önceki mesajımda bir kıyaslama var Porche ile hızlarına dikkat edersen 130 ve yukarısı var.
Hmm olabilir bir video izlemiştim sanki 50 km falan diyordu aklımda öyle kalmış.Ozaman muazzam bir sistem gerçekten.Valla Mondeo almamış olsam kesin bu aracı alırdım.Baya hoşuma gitti bu araç.Yine kaşıntı vurmasa bana bari
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Aracın merak uyandırdığı kesin ancak yerli - yabancı sürüş izlenimlerine bakılırsa sınıfının sürüş standartlarını yeniden belirleyecek gibi gözükmüyor.
Bozuk yollarda alt takımın gürültü çıkardığını, direksiyon sisteminin çok hisli olmadığını ve sürüş modları arasında pek de fark hissedilmediğini okudum 2-3 dergide, bunlar Opel - Ford gibi yürüyen aksam / şasi uzmanı markalara uzak sorunlar.
Velhasıl araç çok iyi olsa da her zamanki gibi ne olduğunu bekleyip görmek, alınacaksa da makyajı beklemekde fayda var
Yorum