Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tesla P85D Otomatik Pilot test sürüşü
Collapse
X
-
Ynt: Tesla P85D Otomatik Pilot test sürüşü
tesla abimizin yaşamınıda burada paylaşmak istedim
muhteşem bir zeka ve geleceğe yön veren bir insan
Yorum
-
Eeeveeet merak edilen bu teknolojinin sahnedeki büyüleyici halini görelim. Şüphesiz teknoloji doğru amaçlar doğrultusunda geliştirilirse insan öldürmekten başka işlere yaradığını da görebiliriz...
Tesla Autopilot automatically brakes to avoid 45 MPH head-on collision, video shows
https://www.youtube.com/watch?v=9X-5fKzmy38
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
aslında opel şerit takip asistanının ileri versiyonunu astra ile sunuyor bunu adaptive cruise control ile birleştirince buna yakın birşey çıkar ,yeni nesil şeritte kalma sistemi baya baya tutuyor şeritte tanıtım videolarında var birde çarpışma önleme sistemi de var hepsi bir yarı otonom sürüş demek oluyorinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79aslında opel şerit takip asistanının ileri versiyonunu astra ile sunuyor bunu adaptive cruise control ile birleştirince buna yakın birşey çıkar ,yeni nesil şeritte kalma sistemi baya baya tutuyor şeritte tanıtım videolarında var birde çarpışma önleme sistemi de var hepsi bir yarı otonom sürüş demek oluyorMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
Yorum