Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yerli Otomobil Kopya mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yerli Otomobil Kopya mı

Orjinal yazı sahibi: mozarto
    Orjinal yazı sahibi: bilgecem
    Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/...t-etti-960632/

muharrem senden önce davrananlar çıkmış:=)
    Kusura bakma Gökhan Bey! ama ben sözcü'den haber okuyacak kadar kafayı yemedim elhamdülillah...
    Neden hocam..Ben sözcü okurum ALLAHA şükürler olsun ki kafayı yemişliğim yok :-)
    Sözcü okurken yedigimiz kafayi diger gazeteleri okurken yerine koyariz maksat okuyabilmek
    F30 Sport+

Yorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hocam zaman gazetesi okur muydunuz eskiden
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kusura bakma Gökhan Bey! ama ben sözcü'den haber okuyacak kadar kafayı yemedim elhamdülillah...
          Naci hocam hayata genis bir acidan bakmak lazim diye dusunuyorum. Kötüler olmasa iyilerin anlamini bilemezdik. Cumhuriyetin aydin bir egitimcisi olarak her çicekten bal almanizi tavsiye ederim...

tam nezaketine uygun bir cevap olmuş. teşekkür ederim gökhan kardeşim. ama işte kestane balı da bal ama çok yiyince sarhoş ediyor.
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Hocam herkesin sarhos olma sınıri farklidir herkeste ne zaman sarhos olacagini bilir ona gore ayari verirsiniz
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              hocam zaman gazetesi okur muydunuz eskiden
              belki size garip gelecek sayın forumdaşım, belki de inanmayacaksınız ama benim haber kaynaklarım çok geniş çaplıdır. tabi ağırlık dünya görüşüme uygun taraftadır ama mutlaka diğerlerinin tezlerini de bilmek için değişik haber sitelerini takip ederim...

benim sözcüye gıcıklığım çok farklı. benim anlayışıma göre öyle bir gazete Türkiye gibi bir ülkede bırakın tiraj arttırmayı bir tane satmamalı... mesela spor gazetesi... AMK ne demek hepimiz biliyoruz herhalde. ama adamlar bu isimde bir gazeteyi bizim ülkemizde çıkartıp pazarlayabiliyor. Zaten onları kerhen tek tadir ettiğim yanları bu gazeteleri satabiliyor olmaları...

zaman meselesini hiç açmayalım. angry

Yorum

Hocam havuz medyası hakkında fikrinizi alabilir miyiz :-)

Yorum

Yakinda bu konu kapanir
                  F30 Sport+

Yorum

[quote=Gökhan_55 ]
                    Yakinda bu konu kapanir
                    [/quote
                    Konuyu kapatalım...Haklısınız :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto

Neden hocam..Ben sözcü okurum ALLAHA şükürler olsun ki kafayı yemişliğim yok :-)
                      teşbihte hata olmasın: hiç bir sarhoş trafik kontrolünde sarhoşum demez.

bu hamur çok su götürür. hem konu başlığı ile alakası yok. o nedenle cevap veremem. ama şu kadarını diyeyim ki: dünyanın hiç bir yerinde bu kadar alçakça manşet operasyonları yapıp ardından da özgürlük yok ayaklarına yatacak bir basın kurumu yoktur....

dünyanın hiçbir yerinde milliyetçilik ayaklarına yatıp vatanı bölmeye çalışan herkesin yanında bulunacak başka basın kuruluşu yoktur...

dünyanın hiç bir yerinde halkın seçtiği cumhurbaşkanına alçakça hakaret edip sonrada dönüp onu ditatör olmakla suçlayacak adilikte bir basın kurumu yoktur...

vs. vs...
                      Biraz ayıp olmamış mı? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, ayrıca bir fikre karşı olmak için önce o fikri de bilmek gereklidir, onları okuyanlar hakkında da yaptığınız yorum hiç hoş olmamış. Tek fikre ve bakış açısına sahip yazıları okuyarak doğruları öğrenebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Körü körü inamak iyi değildir, (bu arada bende sözcüyü savunmuyorum haklıda bulmuyorum ama okuyorum, birde diğer havuz medyasını okuyorum onlarda çok komik oluyor)

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

güzel arkadaşlarım, değerli forumdaşlarım ben herhangi bir grubun temsilcisi ya da savunucusu değilim ki bana soruyorsunuz yok zaman, yok havuz medyası yok bilmem ne...

tabiki farklı fikirlere saygı duyuyorum. ama adı geçen gazete sahiplerinin vatan millet ya da kardeşlik ile yakından uzaktan alakası olmadığını düşünüyorum. bu nedenle bu adı geçen paçavrayı okuyan çok yakınımdaki de olsa yurttaşlarımı anlayamıyorum...

dikkat ediniz somut örnek veriyorum... AMK ne demek herhalde herkes biliyor. ve bu adamlar sürekli hakaret dilini kullanıyor. ben de kusura bakmayın ama anlamıyorum örf ve adetlerinde zahirende olsa tutucu bir milletin bu kadar aleni küfür cümleleri ve hakaret dili kullanan bir gazeteyi okumalarını.

ha baharı istemek başka baharı getirmek başka. ben tabiki kendi görüşüme göre baharın gelmesini isterim. ancak elimde bir kudret ve kuvvet yokki birilerini zorlayayım. zaten bu asırda zorla bir fikri 5-6 yaşında çocuklara bile kabul ettiremezsiniz. ben de buna uğraşmıyorum. sadece bir değerli arkadaşım bir mesele açınca fikrimi paylaşıyorum.

selamlarımla... hürmetlerimle

Yorum

basın özgürlüğünün bu kadar kısıtlandığı bir ülkede adı a olsun b olsun c olsun,onu okuyacak kadar kafayı yemedim demek onu okuyan insanları kafayı yemiş yapmıyor mu?Eleştirebiliriz şöyle kötü böyle kötü ama hiç bir zamanda bu kadar ağır bir ithamda bulunmayı bende doğru bulmuyorum.Yazılmış her metini anlamlı yapan onu okuyanın anladığıdır diye düşünüyorum.Dolayısıyla sizin yanlış bulduğunuzu ben,benim yanlış bulduğumu siz doğru bulabilirsiniz.Siyasetten uzak bir dille herhangi bir gazeteye söylenen bir söyleminizi eleştirmek istedim.Sürçü lisan ettiysek affola.

Araba konusuna gelince de yerli otomobil olarak lansman edilmesi ve seçime bu kadar az bir zaman kalmışken ortaya çıkartılması sanırım yeterli bir açıklama .

Yorum

ayrıca bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum ki: seviyeli tartışma ve soru-cevapları çok severim. misal az önce gökhan bey öyle bir cevap verdiki söyleyecek söz bulamadım. zaten samimi olarakta teşekkür ettim. hem latif hem uyarıcı bir eleştiriydi sözlerime karşı. tekrar teşekkürler.

ancak bazı arkadaşlarım sözlerimden yola çıkıp beni bir yerlere monte edip ona göre cevaplar yazıyor ya da soru soruyor. o zaman ben de cevap veriyorum. mevzu uzuyor.

tekrar ifade ediyorum. Kur'an-ı Kerimin nâsları, Efendimizin (s.a.s) şahsiyeti ve İslamiyetin esasları dışında herşeyi tartışabilirim. kabul etmesem de saygı duyabilirim....

vesselam...

tekrar sevgi ve hürmetlerimle...

Yorum

Milliyetçiliği ayak altına alan bir oluşumun bu millet için hayırlı bir iş yapacağına ben inanmıyorum.
                              Bu arada Naci bey ,hoca demiyorum artık ben zil takıp oynamam bu tarz konuşmalardanda hoşlanmam çevrenizde dansözler çok sanırım beni onlarla karıştırmayın!
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi

Bu arada Naci bey ,hoca demiyorum artık ben zil takıp oynamam bu tarz konuşmalardanda hoşlanmam çevrenizde dansözler çok sanırım beni onlarla karıştırmayın!
                                sayın Ahmet bey!

söylediğiniz kısmı değiştirdim. hakaret kastım yoktu, özür dilerim...

ben de milliyetimi çok ama çok seviyorum. bakın bir ortak paydamız varmış...

Yorum

İşleniyor...
                                X