Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yerli Otomobil Kopya mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yerli Otomobil Kopya mı

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Bu arada araba neden kamuflajlı yapılmış ki, zaten son halini en azından 2005 yılında almış
    her gelişmeye önce alaya alıp sonra küçümsemek sizin tinetiniz olabilir. ama biz başarıya üstelik milli başarıya susatılmış bir milletiz. Biiznillah bu araba üretilecek ve sizin gibilere inat yollara çıkacak. ha merak etmeyin. bu milletin başarısı olacak.... siz istemeseniz de siz de istifade edeceksiniz bundan...
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ciddi olarak soruyorum bu araba neden kamuflajlanmış olabilir?
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ciddi olarak soruyorum bu araba neden kamuflajlanmış olabilir?
        kopyalanmasın diye?

Yorum

üstelik bu standart bir uygulama değil mi? bütün firmaların önce kamuflajlı modellerinin resimlerini görmüyor muyuz basında...

Yorum

Hocam nesi kopyalanmasın, 2006-2007 yıllarında üretilmiş, bilmem kaç yıl önce üretimden kalkmış bir cadillactan bahsediyoruz. Kopyalamak isteyen buyursun buradan kopyalasın;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26118513/detay

Yorum

Umarım anladınız şimdi bizim neden kızdığımızı.

Yorum

Hocam nesi kopyalanmasın, 2006-2007 yıllarında üretilmiş, bilmem kaç yıl önce üretimden kalkmış bir cadillactan bahsediyoruz. Kopyalamak isteyen buyursun buradan kopyalasın;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26118513/detay
                ya mübarek onu şaka olsun diye söyledim. cümlenin sonuna gülücük koymayı unuttum.

aracın kasası kopya, benzer ya da aynı olabilir. benim bu cümlelere itirazım yok ki. nihayetinde de bu bi geliştirme süreci. daha kasa değişir. zaten önemli olan motor tasarımı. motoru halletsek tasarım yapacak çok başarılı insanlarımız var Allah'a şükür...

Yorum

Böyle büyük bir işe girişiliyorsa arabanın içinin, dışının, motorunun aynı anda tasarlanması gerekir. Haberlere çıkanlar vardır ya; hani sanayi sitesinde kendi otosunu üreten ustalar bile, farını mercedesten, stop lambasını opelden, motorunu bmw'den falan alıp takar, direkt gidip bir opel alıp da sadece motoru değiştirip araba yaptım demezler dikkat ederseniz.

Yorum

Naci bey.bizi tutan yok sıkıntı bizdeki eğitim sistemiyle ancak bukadar olur.ben milliyetçi bir kişiyim.Türkiye biyerler gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz.söylemlerim köstek olmak için değil aksine daha çok çalışmamız gerektiği için.
                    Siz bana bunun cevabını verin ozaman Türkiyeye ait bir teknoloji firması ismi söyleyin.yada dünyaya adını duyurmuş bir yazılım firmamızın adını söyleyin.
                    Yaw daha yazılım yaptığımız bilgisayarı bile üretemedik.yaptığımız yazılımı yüklediğimiz plc sistemleri bile ithal.biz üretmiyoruz güzel montajlıyoruz.ürettik dediğimiz ürünler bunlardan ibaret.
                    Ben aselsana da gittim işledikleri aluminyum alaşımlarının hepsi yurt dışından geliyor.
                    Neyse ama biz kendimizi inandıralım bişeyler yapılıyomuş gibi teselli olalım.
                    Yaw almanlar araç üretiyo biz develt olarak vergiler sayesinde almanların üretiği araçtan daha fazla kazanıyoruz.adam üretiyo maliyetini çıkartıyo onca kişiye ekmek veriyo sen o üründen ötv+kdv ile daha fazla kar elde ediyosun zaten.adamlar ürettiği üründen bizim kadar kar etmiyor
                    Sonrada bana araba üret diye baba yiğit arıyosun.bence bu hiç samimi değil.
                    Neyse yazacak çok şey varda siyasete giriyor iyice konu kitlencek yine
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Almanca bilen bir arkadaş doğru olarak çevirebilir mi?
                      https://www.facebook.com/ali.soysull...53745833097048

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                        Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                        Ben bu yerli uçağımızın hangi fabrikada üretildiğini çok merak ediyorum.türkiyenin tek birincil aluminyum üreten şirketi olduğumuz halde uçaklarda kullanılan alüminyum alaşımlarını hala yapamıyoruz.yapsak haddeleyemiyoruz.jet motoru yapamıyoruz ama uçak yapıyoruz !! Yaw bırakın Allah aşkına Türkiye daha nitelikli çelik döküm bile yapamıyor.çoğu malzemeyi yurt dışından alıyoruz.sanayinin olmazsa olmazı cnc tezgah üretemiyoruz.kalkıp biz uçak veya araba üretiyoruz diye çıkıp palavra atıyoruz.
                        Kusura bakmayın ama sanayinin içindeyim biz doğru dürüst bişey üretemiyoruz.
                        Fabrikayı modernize ediyoruz bütün makinaları yurt dışından alıyoruz daha ne diyim.daha çok yolumuz var çokk.
                        +1000
                        Bunların farkına varırsak başarabiliriz ama bunun için
                        Öncelikli eksiğimiz EĞİTİM ,

Üniversite bitirenler milyonları geçti. Içimizde mühendis ve teknik yeterliliği iyi çok insan var. Devlete gidin yapmak istedikleriniz için teşvikte alın. Devlet yapacam diyene köstekmi oluyor. Eğitim Zayıf doğru. Ama hayat matematikten ibaret değil. Umutsuz tüketime alışmış inancını yitirmiş başarıyı unutmuş tarihinden ders almamış millet sabaha kadar matematik testi çözsün bir arpa boy alamaz. Siyasetçilere girdiniz arabadan. O zaman bizi Çağdaş medeniyete taşıyacak daha önce görmediğimiz arabalar üretecek bir siyasetçi söyleyinde oyumuzu ona verelim. bu sitede siyaset inanç Konularına girmeyelim diyoruz ama herşeyi siyasete bağlıyor arkadaşlar. Doksanlı yıllarda dünya devi idik şimdi ne olduk. Yağmur Bombası ile çöpten dağlar ile meşgul olacak kültürü Aştı bu toplum.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Konu baya şenlenmiş

Bu arada bu arabanın olumlu yada olumsuz yönlerini herkes yazmış benim şahsi kararım yıllar önce Devrim arabasını nasılki taklit olarak yapmaya çalıştıysak ve başardıysak şimdi daha iyisinide yapabiliriz. Dünyadaki bir çok uçakta kullanılan bazı malzemeleri biz yapıyoruz Eskişehir Alp havacılık mesala http://www.turksavunmasanayi.gov.tr/...ik-san-tic-a-s yada kullandığımız insignialardaki türk malzemeleri vs.. örnekleri çoğaltabiliriz sonuç olarak taklit olarak başlamak güzel birşey değil ama biryerden de başlamak lazım bütün araçlarda kullanılan teknolojiler üç aşağı beş yukarı aynı hepsinde Bosch,Hıtachi,Siemens,ZF vs.. ekipmanları kullanılıyor sonuçta yap boz kim iyi birleştirirse o kazanıyor bizimde bu yarışta olmamız lazımç

Sonuçta insigniayı kim yaptı Almanlarmı Dünyama mı

http://www.autonews.com/assets/PDF/CA59105123.PDF

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                            Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                            Ben bu yerli uçağımızın hangi fabrikada üretildiğini çok merak ediyorum.türkiyenin tek birincil aluminyum üreten şirketi olduğumuz halde uçaklarda kullanılan alüminyum alaşımlarını hala yapamıyoruz.yapsak haddeleyemiyoruz.jet motoru yapamıyoruz ama uçak yapıyoruz !! Yaw bırakın Allah aşkına Türkiye daha nitelikli çelik döküm bile yapamıyor.çoğu malzemeyi yurt dışından alıyoruz.sanayinin olmazsa olmazı cnc tezgah üretemiyoruz.kalkıp biz uçak veya araba üretiyoruz diye çıkıp palavra atıyoruz.
                            Kusura bakmayın ama sanayinin içindeyim biz doğru dürüst bişey üretemiyoruz.
                            Fabrikayı modernize ediyoruz bütün makinaları yurt dışından alıyoruz daha ne diyim.daha çok yolumuz var çokk.
                            +1000
                            Bunların farkına varırsak başarabiliriz ama bunun için
                            Öncelikli eksiğimiz EĞİTİM ,

Üniversite bitirenler milyonları geçti. Içimizde mühendis ve teknik yeterliliği iyi çok insan var. Devlete gidin yapmak istedikleriniz için teşvikte alın. Devlet yapacam diyene köstekmi oluyor. Eğitim Zayıf doğru. Ama hayat matematikten ibaret değil. Umutsuz tüketime alışmış inancını yitirmiş başarıyı unutmuş tarihinden ders almamış millet sabaha kadar matematik testi çözsün bir arpa boy alamaz. Siyasetçilere girdiniz arabadan. O zaman bizi Çağdaş medeniyete taşıyacak daha önce görmediğimiz arabalar üretecek bir siyasetçi söyleyinde oyumuzu ona verelim. bu sitede siyaset inanç Konularına girmeyelim diyoruz ama herşeyi siyasete bağlıyor arkadaşlar. Doksanlı yıllarda dünya devi idik şimdi ne olduk. Yağmur Bombası ile çöpten dağlar ile meşgul olacak kültürü Aştı bu toplum.
                            Siyaset ?? Benim yazımın neresinde siyaset gördünüz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Süspansiyonlar tyssenkrupp'muş bizim insignialarda; krupp; 2. dünya savaşında o meşhur alman uzun menzilli toplarını falan üreten firma.

Yorum

93 Harbi'nde Plevne Müdaafası sırasında Osmanlı ordusunun ellerinde bulunan Krupp topları Gazi Osman Paşa'ya çok büyük bir üstünlük kazandırmış,ve savunmanın 145 gün gibi uzun bir süre olmasına önemli bir katkı yapmıştır.

Yorum

İşleniyor...
                                X