Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 Renault TALISMAN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2016 Renault TALISMAN

aracınız hayırlı olsun hakikaten cla amg bir taş, ama bindiğim araçlar arasında en iyi yol tutuşa sahip araçlardan birisi, mercedesin küçük amgleri biraz odun oluyor zaten, bende de c amg var benim araç da bir odun bunlar zaten mercedes değil, amblemi olan sporcular mercedes bu değil

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Yorum

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Yorum

Allah afiyetle binmeyi nasip etsin

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun üç yıldız
            Rabbim kaza bela vermesin.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Hayırlı olsun.. cla nın arka Stoplardaki led lere hastayım.. gece muhtesem görünüyor

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Çok teşekkürler arkadaşlar, daha güzeli sizlerin olsun,
                Orjinal yazı sahibi: insgna44
                Hayırlı olsun.. cla nın arka Stoplardaki led lere hastayım.. gece muhtesem görünüyor
                Evet adamlar sırf stop'a çalışmış sanki, geri kalan kısımları biraz ihmal etmişler.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hayırlı olsun aracınızı güzel günlerde kullanın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizucar
                    Hayırlı olsun aracınızı güzel günlerde kullanın.
                    Çok teşekkürler

Yorum

tamamen şahsi düşüncelerimdir. eleştiriye açıktır.

bugün talismanı test etme imkanı buldum. araç dıştan çok güzel ve albenili ama içine girdiğiniz zaman dış güzelliği birden gözünüzden düşüveriyor. 140 liralık bir araçta kullanılmayacak bir plastik malzeme kullanılmış. ön konsolun alt kısımları bildiğiniz doblo. en dolusunda bile kapılardaki hoparlör yerleri kütük gibi takıtdıyordu. aracın kapılarının kesinlikle vakumlu olması gerekiyor yoksa bıraktığınızda kesinlikle kapanmıyor. konsol ve kapı plastik-kaporta birleşimlerinde özensizlik çok rahatsız etti. araba dış görünüm, motor, şanzıman haricinde fiyatının aracı değil.
                      2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

İnsanoğlu ne kadar enteresan, önceden cla'lar pek hoşuma gitmiyordu, şekilsiz geliyordu, aracı henüz teslim almadım, sürekli netten modifiye ürünleri, cla resimleri falan bakıyorum, aracın görünüşü bayağı bayağı hoşuma gitmeye başladı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                          İnsanoğlu ne kadar enteresan, önceden cla'lar pek hoşuma gitmiyordu, şekilsiz geliyordu, aracı henüz teslim almadım, sürekli netten modifiye ürünleri, cla resimleri falan bakıyorum, aracın görünüşü bayağı bayağı hoşuma gitmeye başladı
                          CLA çok beğendiğim bir model hatta ilk çıktığında bir tanıdık vasıtasıyla lansman fiyatı full amg için fiyat almıştım ama boyum 1.94 ve oturduğumda arkama kimse oturamaz diye vazgeçmiştim.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bugün renault servis müdürünün test otosu geldi, uğra da beraber teste çıkalım demesi üzerine yok ben gelmeyeyim, moralim bozulmasın dedim, ama ısrarı sonucu en dolu 160 bg versiyonu test ettim. Sonuç; iyi ki almamışım, araçta gerekli gereksiz tüm aksesuarlar var gerçekten, sadece ve sadece head-up display ve masajlı koltuğa özendim, 4 control özelliği gayet iyi, göbeklerden falan dönüşler süper, geri kalan kısımda tamamen cla daha iyi hissettiriyor.
                            Hoşuma gitmeyenler;
                            - İşçilik ve malzeme ilk anda iyi gibi görünüyor, kurcaladıkça, kullandıkça gerçek ortaya çıkıyor
                            - Direksiyonun deri kalitesi berbat ötesi
                            - Performans iyi ama beklediğim kadar değil,
                            - Elektrikli koltuk öne arkaya giderken sanırım orta konsola dokunuyor ve bayağı bir ses çıkartıyor,
                            - Araba daha birkaç yüz kilometrede ama nedense bana 20.000-30.000 km'deymiş gibi bir his uyandırdı.
                            - Birkaç yıl içinde bu renault'nun da latitude muamelesi göreceğini düşünüyorum.

Yorum

http://otomobil.haber7.com/otomobil/...-kadar-satildi

Pazarı, piyasayı yok sayarak fiyat belirlemek böyle sonuçlar doğuruyor.Belki araç boş passattan fazlası çoktur.Ama marka değeri ve piyasada ki Renonun algısı fiyat olarak yüksek kalmış.Aslında Bizim İnsigniaların 2.elde yaşadığını yaşamış Talisman.
                              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Renault'nun Türkiye için "üst" segment sayılabilecek D segmentinde başarısız olmasına şaşırdım mı; hayır. Öte yandan; haberde "en düşük fiyatlar" karşılaştırılmış; iyi güzel de, o fiyatlara hangi motorlar ve donanımlar dahil dikkate alıp; Talisman'a denk bir Passat yaptığınızda hangisi daha pahalı oluyor bir irdelemek lazım. Ben irdelemedim ama Passat'ın daha pahalı çıkma olasılığı yüksek.

Hem Insignia hem de Megane 3 ST kullanıcısı olarak; son 10 yılda Ford, Opel, VW gibi tüm premium olmayan Alman markalarının ve Peuegot ile Renault gibi tüm Fransız markalarının araçlarını uzun dönem kullanmış birisi olarak; Renault'nun kalite algısının düşük olmasının nedeninin bizim insanımızın sabit fikirli olması, araştırmayı ve düşünerek sonuçlara varmayı değil ezbere ve kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyi sevmesi olduğunu düşünüyorum. Renault'nun Broadway ve Symbol'le oluşan algıyı yıkması çok zor. Buna bir de "sürüden ayrılma" korkusu ve "değer kaybetme korkusu" eklenince, Talisman mükemmel bir araç bile olsa satışlarda Passat'a rakip olması mümkün değil. (mükemmel bir araç demiyorum, olsa bile diyorum) Benzer bir sorunu Mondeo da yaşıyor; Passat'tan aşağı bir yanı olmamasına rağmen satışları her zaman Passat ile karşılaştırılamayacak kadar düşük seyrediyor.

Oysa Avrupa'da üretilmiş bir Renault sahibi olur ve kullanırsanız kesinlikle kalite olarak Almanlardan aşağı olmadığını, hatta sorunsuzluk olarak daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Şu anda kullandığım Megane 3 ST 95.000 km'ye yaklaştı, hiç bir arıza yaşamadığım gibi Insignia'da yaptığım pek çok masrafı yapmadım. (disk değişimi vs) Insignia yol tutuş ve ses yalıtımı konularında çok daha iyi bir araç ancak Megane 3 ST'da kendi segmentine göre kalite olarak hiç bir eksiği olmayan bir otomobil. İç mekanda malzeme kalitesi D segmenti Insignia'dan daha iyi diyebilirim; Insignia'da "elimizde kalan" pek çok yer (dikiz aynası, kafalıkların metal ayaklarını tutan plastik kelepçeler, aşınan cam açma butonları, kolayca kırılan bagaj halısı kaldırma klipsi, mutlaka bozulan bagaj açma düğmesi vb) Megane 3 ST'da sorunsuz ve dayanıklı. Tabii onun da cam tıkırtısı gibi bazı sıkıntıları var ama kesinlikle genel anlamda kalite olarak Alman araçlarından aşağı değil. Talisman'ın da bu mentalite ile üretildiğini varsayarsak, satışlarının Passat'ın 15'te biri olmasının tek nedeni marka algısı veya Renault Türkiye'nin yeterli araç getirememesi olabilir.

Yorum

İşleniyor...
                                X