Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 Renault TALISMAN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2016 Renault TALISMAN

Dün akşam Renoult'un CEO sunun açıklaması vardı. Bağırıyordu BU DA MI GOL DEĞİL BE ? diye.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Az önce meraktan gidip inceledim.Aracın dış tasarımını ben çok beğendim.Ama içeride o kadar uğraşıp çok basit şeyleri nasıl atlamışlar anlamadım.Göğüs ve kapı içi derisi çok kaliteli geldi ancak direksiyonun malzemesi,dizin dayandığı taraftaki plastik ve kapı üstü plastiği bir o kadar kalitesiz.Çarşamba günü test için arayacaklarmış bakalım.
      Fiyat olarak 160 lığına 152 bin dedi ama konfigüratörde bütün opsiyonlarla 146 çıktı diyince bakmam gerek emin değilim diye çevirdi.Yani açıkçası bu aracın fiyatı daha belli değil.Nabza göre fiyat belirleyecekler gibi.

http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Resimlerde gördüğüm kadarı ile vites topuzu, vites çerçevesi, koltuk ısıtma düğmelerinin olduğu yerdeki çerçeve, direksiyon kontrolleri çerçeveleri
        gerçek krom değil gri plastik. Bu sınıftaki bir araca yakışmıyor.

Arkadaşımın Megane-3 tecrübesinden yola çıkarak o gri boya dökülürse hiç hiç olmaz

Yorum

İşte kalitesini görmek lazım.Birkaç yıl sonra belli olur iyi araba mı kötü araba mı?
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Aracı geçenlerde ben de bayide inceledim ve genel olarak çok beğendim, test aracı geldiğinde arayacaklar.

Tasarım D sınıfındaki beklentilere uyar cinsten, uzun ve enli bir kasada keskin ifadelere sahip ön ve arka yüz.

İç mekan ve bagaj gayet geniş, arka koltuk minderleri sizi biraz yukarıda oturtsa da genel olarak baş mesafesinden çalmadığı söylenebilir.
            Malzeme seçimi bazı noktalarda eski Renault modellerinden alıntı içerse ya da alt sınıfları andırsa da (kapı kolları, ses sistemi kumandası, konsol altındaki sert plastiğin türü) bunların dışında geriye kalanlar gayet iyi ve işçilik kalitesi - montaj sağlamlığı eskiye göre kesinlikle çok iyi; parçalar kolay kolay esnemeyen ve zorla esnetilse de çıtırtı yapmayan şekilde monte edilmişler, bu konuda misal Insignia vites konsolu ile hayli kötü ki aslında Talisman bu kısımda çok daha kaliteli bir plastiğe sahip değil, yine de bir şekilde Insignia daki gibi çıtırtı asla olmuyor, ayrıca kapılarının kapanış sesleri de Vw nin malum tok kapı sesi ile aynı, bu konuda da Insignia dan daha iyi bulduğumu söylemeliyim.
            Kalite ve işçilik hakkında en sağlıklı görüş araçlar gerçek şartlarda kullanılıp biraz kondisyon kaybına uğrayınca belli olacaktır; Alman araçları bu konuda iyidir ve aracın yeni hali ile eski hali arasında -sorunlu parçalarda soyulma vb dışında- dramatik gevşeklikler vb olmaz genelde.

Aracın fiyatı yüksek görünse de muhtemelen bunda araçların oldukça dolu ve bazı donanımların pahalı teknolojiler olması rol oynuyor olabilir.

Şahsen aracı oldukça beğendim, ilerleyen zamanlarda +/- lerini ve elbetteki yeni Insignia yı gördükten sonra almayı düşünebilirim.

Halk arasındaki "buna bu para verilmez", "bu paraya 2.-3. el x y z", "Fransızlar teneke" muhabbeti benim için biryere kadar geçerli, çok fazla ön yargılı olmamak gerek.
            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Eğer videoda üçkağıt yapmadılarsa arka lastikler ciddi ciddi bayağı dönüyormuş;

https://www.youtube.com/watch?v=yogLcav7hLQ
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bir aksilik olmazsa perşembe günü sipariş edeceğim, bir tek renk konusu kaldı; gönlüm kırmızıda olsa da yaş ilerlerdi, bulut gri iyi duruyor gibi, sizce hangisi? Siyah dışında (siyah güzel dursa da bakımı-çiziği uğraşmak tam eziyet)

Yorum

vizon kahve veya cosmo mavi

Yorum

Cosmo mavi buradaki göründüğü gibi değil ne yazık ki, kadjardaki mavi ile aynıymış, o da bu katalogdaki gibi canlı/parlak değil

Yorum

Bayideki renk çok güzeldi,lansman rengi sanırım.Ben olsam o renkten alırım.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun diyelim urock urock urock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                          Bayideki renk çok güzeldi,lansman rengi sanırım.Ben olsam o renkten alırım.
                          Evet bulut gri, benim de aklımda o var şimdilik

Yorum

Güle güle kullan..! Yorumlarını bekliyorum, gerçekten çok beğendiğim bir araç

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Teşekkürler, yaza da evi satabilirsek antalya'ya yerleşmeyi hedefliyoruz, ev bakmaya başladım bile döşemealtı taraflarında, orada da görüşürüz umarım

Yorum

Bugün Hedef renault'a gidip test sürüşü yaptım.Test aracı Kahverengi 160 bg otomatik icon modeliydi..Trafik yoğunluğundan ve test sürüşü yapılan alanın kısa oluşundan dolayı benim açımdan çok verimli olmadı..Bir önceki gidişimde showroomda 2 adet Talisman vardı..Ikisı de 130 bg'likti..İcon donanımlısı olan satılmıştı..Gelelim teste araba özellikle sport modundayken fişek gibi..Gaza yüklenince kafadan savurdu..Çift kavramadan olsa gerek 160 bg iyi hissediliyor ve koltuğa yapışıyorsunuz..Insignia'dan 150 kg daha hafif olmasının da etkisi büyük..Ses yalıtımı daha iyi olabilirdi..Hem motor hemde dış ses konusunda insignia daha iyi..Direksiyon tepkileri iyi..Vites geçişleri çok seri ve hızlı..Geri görüş kamerası hem görsel hemde grafik sunum olması hoşuma gitti..Görüntü net..Ses sistemi yeterli seviyede..Özellikle arkadaşımı direksiyona geçirip indim ve şu arka tekerlerin dönme olayını izledim..İlginç görünüyor..Genel olarak beğendim..Tek sorun fiyat olayı..Biz teste çıkmak için beklerken 2 tane müşteriye 160'lık olandan araba ayarlamaya çalışıyorlardı..Sanırım bayilerdekilerin çoğu satılmış..Fırsat bulabilen arkadaşlar teste çıkıp arabayı bir görsünler bence..

Yorum

İşleniyor...
                                X