Bana çok da uçuk gelmedi, insignia 1.6 cdti otomatik tüm paketlerle alınsa kaç liraya alınabiliyor? Onunla karşılaştırmak lazım, muhtemelen başa baş olur fiyatı insignia ile, yanılıyor muyum?
Beklentim 130,u aşmaması yönündeydi..O yüzden bana fazla geldi..Dediğiniz gibi donanımada bakmak gerek..
Talisman'ı bugün inceledim; tasarım muhteşem, plastik kalitesi işçilik iyi sayılır, özelliklerin büyük kısmı rakiplerinde yok, kötü kısmı; fiyat 153.000 lira, türkiyeye sunrooflu gelmiyormuş (sanırım ses yapar korkusu) Şu sonuca vardım; eğer insignia dizelin en dolusu (tüm paketler dahil) 125.000-130.000 liralara alınabiliyorsa kasanın değişmesine bu kadar az kalmışken bile insignia alınması saçma olmaz.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Talisman'ı bugün inceledim; tasarım muhteşem, plastik kalitesi işçilik iyi sayılır, özelliklerin büyük kısmı rakiplerinde yok, kötü kısmı; fiyat 153.000 lira, türkiyeye sunrooflu gelmiyormuş (sanırım ses yapar korkusu) Şu sonuca vardım; eğer insignia dizelin en dolusu (tüm paketler dahil) 125.000-130.000 liralara alınabiliyorsa kasanın değişmesine bu kadar az kalmışken bile insignia alınması saçma olmaz.
Bugün Talismanı görüp inceleme fırsatı buldum..Fiyatı dışında arabaya söylenecek söz yok..Reno çok iyi iş çıkarmış..130 bin tl bandında olsa ciddi bir satış yakalar ve bir çok markadan müşteri çalabilir..160 bg test aracı da vardı..Zamanım olmadığı için test sürüşüne çıkamadım..İlk fırsatta gidip test edeceğim..
Renault motor konusunda hep başarılı olmuştur. 160bg lık motor da baya baya olmuş. Ama izlediğim testlerde rüzgar sesi ve yol gürültüsü çok fazla ki 140 bine araç alıp kimse rüzgar sesine katlanmak istemez.
Yorum