Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 Renault TALISMAN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2016 Renault TALISMAN

Eğer aracın fiyatı rekabetçi olursa bir risk alınıp denenebilir. Sonuç kötü de olsa en azından avantajı fiyata aldım dersiniz.

Ama bu sınıftaki rakipleri ile hemen hemen aynı fiyat etiketine sahip olursa ben kendi adıma bu riski almazdım. Aynı fiyatı verdiğinizde, yalıtım, konfor, malzeme kalitesi, ileride meydana gelecek trim sesleri vb sorunlar meydana gelirse kullanıcı olarak üzülürsünüz. Bu sorunlar forumlarda ve sağda solda konuşuldukça bahsettiğim 2. eldeki değer kaybı da artacaktır.

Insignia ya gelirsek. Bazı markalara göre 2.elde değer kaybı daha çok olabilir. Ancak genel anlamda kullanıcısını memnun eden bir araç. Alıp da pişman olan kişi sayısı çok çok azdır.

Yorum

Evet,Renault'ta trim sesi sorunu bariz var,kronik sorun.Yeni araçlarında görmek lazım ama daha erken bir şey demek için. Yeni Megane,Talisman'ın kullanılmasını beklemek lazım.2-3 yıl sonra konuşulabilir ancak.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Fiyatı benim limiti çok zorlamazsa 130 veya 160 bg olandan birini almayı düşünüyorum..Biraz geç gelecek olmasıda benim açımdan sıkıntı..Bayiiler Şubat sonu Mart gibi satışa çıkacağını söylediler..Gerekçede döviz kurunda ki belirsizlikmiş..Ne demekse...

Yorum

Aslında araç sunduğu donanımlar ve sahip olduğu teknoloji ile baya ilgimi çekti.4 teker kontrol sistemi ile B sınıfı araç manevra kabiliyetine sahip.tabi bu özellik opsiyonel olacak ama sahip olunabilir bir özellik sonuçta.
          Trim sesine çok takılıyorsunuz ama ben trim sesi olmayan araca binemedim,şuanda aracım çok sesiz diye övünüyordum fakat bundada emniyet kemeri bulunan direkten ses gelmeye başladı Sonuçta illaki biyerlerden sesler geliyor.İnsignianında sağını solunu çift taraflı bant döşemiştim.
          Tamam Renault naylon diye biliniyor ama bence bu araç değerlendirilmeyi hak ediyor.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Test edilmeden bu kadar ciddi yorum yapmak doğru değil.Ama marka olarak yıllardır bildiğimiz marka.Yönetimi stratejisi değişti ise bilemem.Kendilerince güzel araba yaptıklarına inanıyorlarsa diğer muadil fiyatı ile piyasaya girerlerse hayal kırıklığı olur. İnsignia gibi bir araç bile 2.eli kötü denebiliyorsa bu araç yollara düştüğünde ne tepkiler toplar bilinmez.İnsignia Yakıt ve vites konusunda 6 yıllık periyotta tatmin edici bir ilerleme yaptı ve bu araca muadil olarak görmüyorum.Karşılaştırma yapmak için piyasada en az 1 sene tecrübe etmesi lazım.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Söylenenlere ben de katılıyorum.Eleştirdiğimiz markacılık ezberine biz de düşmeyelim.Ben insigniayı alırken 3.20d (baz paket) de aynı fiyata alınabiliyordu ve herkes bana enayi gibi bakıyordu.Gelsin inceleyelim görelim.Belki de insignia gibi farklı,çığır açan bir araçtır.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Aynı zamanda trim sesi dediğimiz şey insignia'nın ilk versiyonlarında da bol miktarda yok muydu
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                  Aynı zamanda trim sesi dediğimiz şey insignia'nın ilk versiyonlarında da bol miktarda yok muydu
                  Benimki 2009 model ve çok miktarda ses yoktu. 2005 model 0 km Megane 2 sedan aracımın trim seslerini başka hiçbir markada duymadım. 1.5 yıl sesleri kesmekle uğraştım. 1200 kg araç sıkıştırdıklarımla 1250 kg olmuştur sanırım. Sonraki 2 Fiorino'mda da ses yoktu inanın.
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Geçen Fluance Kiraladım. 110 la Seyrederken Taze Hava İçin Arka İki Camı da Aynı Anda Açtım ve Hiç Abartısız Az Kalsın Rezonanstan Arkası Havalanıyordu.

Yorum

Her arabanın kendi hızı vardır , hani evet bu benim hızım dediği, bu insignia turbo da 130-140 tır. Fluence te ise 75-80
                      Tabii bu benim naçizane görüşüm, 2 yıldır fluence kullanıyorum bence şehiriçi için çok iyi, çok yumuşak direksiyon, kalkışta çok seri, debriyaj pamuk, frenler iyi ama şehirdışı için çok kötü bir araç, çok yumuşak direksiyon yüksek hızda büyük bir eksi, yol tutuş hiç iyi değil, araba 100'den sonra Allah'a emanet

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ne kadar gerçek bilmiyorum ama 2016,nın ikinci yarısında 3.0 V6 295 bg benzinli motor seçeneği de eklenecekmiş...

Yorum

Renault Talisman 1.5 dCi 115 hp
                          Düz vites 100.500 tl

Yorum

1.6 dci 160 hp edc 137500
                            130 hp 133000

İcon donanım fiyatları.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                              130 hp 133000

İcon donanım fiyatları.
                              Maşallah maşallah..Hayırlı satışlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
                                Orjinal yazı sahibi: Insignia
                                130 hp 133000

İcon donanım fiyatları.
                                Maşallah maşallah..Hayırlı satışlar...
                                Bana çok da uçuk gelmedi, insignia 1.6 cdti otomatik tüm paketlerle alınsa kaç liraya alınabiliyor? Onunla karşılaştırmak lazım, muhtemelen başa baş olur fiyatı insignia ile, yanılıyor muyum?
                                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                                X