Yanılmıyorsam aynı özellik porsche,de de vardı..Bugün Fransada ki arkadaşımla görüştüm..130 bg edc olanının fiyatı vergisiz olarak 28000 Euro..Vergili hali 33900 Euro dedi...
160 bg edc en full olanı 38850 Euro..
Ben otobüslerde görüyordum.Yanılmıyorsam honda da bir modelde vardı.Kullanışlı aslında.
160 edc alınır bu arabanın.Reno çok iddalı bu sefer.Bayağı yatırım yapmışlar.Gerçi latitude ile de çok iddalılardı.Ancak biraz beklenip kullanılmış bir arabayı incelemek lazım.Trim sesler,plastiğin durumu nasıl diye.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Ben otobüslerde görüyordum.Yanılmıyorsam honda da bir modelde vardı.Kullanışlı aslında.
160 edc alınır bu arabanın.Reno çok iddalı bu sefer.Bayağı yatırım yapmışlar.Gerçi latitude ile de çok iddalılardı.Ancak biraz beklenip kullanılmış bir arabayı incelemek lazım.Trim sesler,plastiğin durumu nasıl diye.
Az sayılmaz kullandığım araç yeni mondeo %86 aldı,yeni paspas% 85 aldı.insignia bunlar arasında en iyisi fakat talisman rakiplerinin gerisinde değil yani.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Az sayılmaz kullandığım araç yeni mondeo %86 aldı,yeni paspas% 85 aldı.insignia bunlar arasında en iyisi fakat talisman rakiplerinin gerisinde değil yani.
Yeni üretilen bir araç için az bence.% 90'dan aşağı olmamalı idi.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yeni üretilen bir araç için az bence.% 90'dan aşağı olmamalı idi.
[/quote
Şunu da gözönüne almak lazım; çarpışma testlerinin şartları sürekli değiştirilip ağırlaştırılıyor, bu araç belki 3 yıl öncenin çarpışma testinde %95 alırdı (mesela)]
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Hani Renault da Skoda gibi veya bazı Koreliler gibi model model gelişim gösterir o zaman bu araba alınır denilebilirdi. Ama her sınıfında aynı sorunları yaşatan ve bunlara çözüm aramayan bir firma için iç tasarım, dış tasarım kullanılan malzeme bomba olsa ne olur, olmasa ne olur. Kaldı ki dikey yerleştirilen ekran çok ama çok kötü.
Hele ki bahsedilen fiyatlara bu arabayı alıp denemek çok çok büyük risk olur.
Hani Renault da Skoda gibi veya bazı Koreliler gibi model model gelişim gösterir o zaman bu araba alınır denilebilirdi. Ama her sınıfında aynı sorunları yaşatan ve bunlara çözüm aramayan bir firma için iç tasarım, dış tasarım kullanılan malzeme bomba olsa ne olur, olmasa ne olur. Kaldı ki dikey yerleştirilen ekran çok ama çok kötü.
Hele ki bahsedilen fiyatlara bu arabayı alıp denemek çok çok büyük risk olur.
2. el durumu zaten büyük bir risk.
2.el durumu demişsiniz insignia çok farklı sayılmaz.Ben ön yargılı olmamak kanaatindeyim sonuçta bu araca Renault baya bir özenmiş.Ve bence görsel ve motor olarak D sınıfı için iyi bir rakip geliyor.Daha erken gelseydi bende aklımdan geçirmiştim bu aracı.Ben başarılı buldum bu modeli gelince detaylı incelemek gerek.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum