Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2016 Renault TALISMAN
Collapse
X
-
Ynt: 2016 Renault TALISMAN
videonun ilk bölümündeki tek kişilik virajlı yol sürüşünde içeride gıcırtı sesi var özellikle adam koltukta hareketlendikçe ve kolçağa hafif yüklendikçe gıcırtı sesi geliyor gibiinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaHoşuma gitti umarım kadjarda ki gacırtı gucurtu olmaz.1.6 160 edc güzel bir seçenek.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: InsigniaHoşuma gitti umarım kadjarda ki gacırtı gucurtu olmaz.1.6 160 edc güzel bir seçenek.
Yorum
-
O zaman hala aynı işte dediğim gibi.Hiç gerek yok Renault'a.Megane'dan ne çektim ben yav,ilk arabamdı da pişman olmuştum.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Ciddi anlamda guzel olmus bence...
Yorum
-
Ülkemizde gene tutmayacaktır.Ön görünüm passat,arka insignia vs vs.Yandan kendi çizgilerini katmaya calısmıslarda olmuyor.Ayrıyetten bu ülkede bu araca 1xx.xxxtl verecek insan sayısı cok azdır.Renonun önce bu algıyı yenmesi gerek malum d segmentinde geçmişi hiç parlak değil
Yorum
Yorum