Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 Renault TALISMAN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2016 Renault TALISMAN

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    En sonunda renault'nun sitesinde fiyat listesi çıkmış; en dolusu metalik boya ve yedek lastik ile tüm opsiyonlar dahil yaklaşık 146.000 lira, indirimle 140'a bırakırlar sanırım. Fiyat tam sınırda yani.
    Dün benim burda sorduğum bayii 160 bg otomatik icon için 153000 tl dedi..Almaya niyetiniz olursa alabildiğiniz en uygun fiyatı alın..Bende burdaki tanıdıktan ona göre sizin için fiyat alayım..Belki faydamız olur..

Yorum

Bana da 153.000 TL (şubat listesi), ama mart listesinde belki fiyatları düşürürler dediler, demek ki kendileri de farkında o fiyatlara satamayacaklarının. Gelir gelmez alacağım diyordum, yaza doğru diyarbakır'dan ayrılma işi ciddiye bindi, arabayla falan uğraşamam bugünlerde, artık gittiğimiz yerde alırım.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Şubat ayında 44 tane satmış. Pek ucu aydınlık gibi görünmüyor. Fiyatı çok pahalı. 150 bin lira üstü premium segmentle rekabete girer. Buda iyi bir satış rakamı yakalamasını zorlaştırır.
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
          Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          En sonunda renault'nun sitesinde fiyat listesi çıkmış; en dolusu metalik boya ve yedek lastik ile tüm opsiyonlar dahil yaklaşık 146.000 lira, indirimle 140'a bırakırlar sanırım. Fiyat tam sınırda yani.
          Dün benim burda sorduğum bayii 160 bg otomatik icon için 153000 tl dedi..Almaya niyetiniz olursa alabildiğiniz en uygun fiyatı alın..Bende burdaki tanıdıktan ona göre sizin için fiyat alayım..Belki faydamız olur..
          Çok teşekkürler yine de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
            Şubat ayında 44 tane satmış. Pek ucu aydınlık gibi görünmüyor. Fiyatı çok pahalı. 150 bin lira üstü premium segmentle rekabete girer. Buda iyi bir satış rakamı yakalamasını zorlaştırır.
            Şubatta 44 tane fena değil, çünkü bildiğim kadarıyla şubatın son haftası hatta son 3-4 günü satılmıştır o kadar araç çünkü fiyatlar yeni belli oldu.

Yorum

Ama ocak ayında da 16 adet satış görünüyor. çok araştırmadım ama odd den baktığım kadarıyla. Dediğiniz gibide olabilir. Önümüzdeki bir kaç ayda daha da netleşir.
              İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Bence 16+44 bayilere dağıtılan (test araçları vs) olabilir, kim fiyatı belli olmadan araba alır ki?

Yorum

Dün bayide inceledim. Dış görünüm olarak çok etkiilendiğimi söyleyemem ama içi tavan hariç güzel olmuş.
                  .
                  Tavan kamyonlarınki gibi olmuş. Tavan döşemesi arkadan cama doğru gelip 70-80 derece açıyla aşağıya doğru 15cm kadar devam ediyor.

http://www.worldoftruckstr.com/wp-co...abinmerkez.jpg

.
                  1.6 130bg icon dizele baktım. ayrıntısını hatırlamıyorum ama tüm opsiyonlar vardı üstünde sanırım. 140.000 TL dediler pazarlıksız. Yeni çıkan bir araç olduğunu ve pazarlıkla daha da düşeceğini düşünürsek, görünümü hoşuna gidenler için bu versiyonun fiyatı uygun bence. Birde bayide takas indirimi diye birşeyden bahsettiler. araç yenilemek için iyi bir fırsat olabilir.
                  .
                  1.6 160bg olan versiyonda opsiyonsuz alınabilir.
                  .
                  sunroofun hiçbir modelde opsiyon olmaması da bir eksiklik.
                  İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

https://www.facebook.com/8.Etap/posts/1085206664863319
                    Yorumlara dikkat

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Benim konfigiratör ile oluşturduğum 1.6 DCI 130HP lik araç 108.100TL oldu.

Şimdi bu fiyatlarla nasıl bir satış bekliyorlar acaba VW grubundaki en büyük iki rakibine bakarsak

:PASSAT B8

TSI ACT 150hp MAN Comfortline 101.500 TL
                      TSI ACT 150hp MAN Highline 117.600 TL
                      TDI BMT 120hp MAN Comfortline 110.600 TL
                      TDI BMT 120hp MAN Highline 126.700 TL

:SUPERB -3

TSI ACT 150hp MAN Style 89.900 TL
                      TSI ACT 150hp DSG Style 99.900 TL
                      TSI ACT 150hp MAN Prestige 103.900 TL
                      TSI ACT 150hp DSG Prestige 113.900 TL

TDI BMT 120hp MAN Style 101.900 TL
                      TDI BMT 120hp DSG Style 111.900 TL
                      TDI BMT 120hp MAN Prestige 113.900 TL
                      TDI BMT 120hp MAN Prestige 123.900 TL

Arada bu adar az fark varken, kafada hala reno nun kalitesi konusunda soru işaretleri varken bu fiyatlara gidip reno alan deli-cesur adamdır Insignia yı geçtim gider en temizinden 150hp ACT li Prestige pkt Superb alırım. Hem daha ucuza gelir, hem DCI ın o dizel sesini duymam

Yorum

direksiyon simidi ve ortadaki malzeme kesinlikle o araca göre çok kalitesiz kalmış. insignia direksiyonu ile kıyaslanamaz bile. donanım olarak araç iyi olabilir dış tasarımda bir çok araçtan toplama olsada hoş olmuş. 160bglik motorda baya iş yapacaktır. ama konsol ve eğlence ve info ekranı olmamış. gerçekten çok parmak izi bırakmış. araç ile iletişimine lafım yok başarılı. ama iç malzeme olmamış yine. premium araçlarla denk fiyatlar konuşuluyor. Yaklaşmışsın reno, ama yine o fiyatlarla olmamış.
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Kesinlikle hem passat'tan hem superb'den çok daha estetik olmasına rağmen bu fiyatlara işi çok zor.

Yorum

Bir de koltukların görünüşünü becerememişler potluklar var, dizayn zayıf, sanki sanayide döşemeci kaplamış gibi, passat highline'ların en beğendim yanlarından biri o güzel görünüşlü koltukları. Yine de ben ciddi ciddi almayı düşünüyorum talismanı, çünkü gelecek olan yeni kasa insignianın tasarımından hiç umutlu değilim, kaliteli bir araba olacak ama vasat bir tasarım çıkacak muhtemelen.

Yorum

evet 160bglik dizel motoruyla, görünüşüyle ve bahsedilen sürüş keyfiyle talisman alınır. ama o fiyatlara değil. vw hatta skoda yoluna devam eder. c sınıf astranın başarılı satış rakamı ve yılın otomobili seçilmesi rakamlarada yansımışken ve insignianında 1.6cdti motorundan sonra oluşan olumlu hava ( ki gerçekten iyi satıyor 2 aydır) opele doping etkisi yapacaktır. Talisman geride kalacak gibi görünüyor. 120-130 bandında olsa bile cazip gelmeyecek ama aslında o fiyat bandında alınası bir araçtır. Insignia ya gelince matrix far harici çokta wuhuwww denecek bir değişiklik beklemiyorum, belki 160bg lik motor zaten şu haliylede yetecektir. ben yinede VW, Skoda , ve yine VW yi andıran Talismanın haricinde farklı çizgileriyle kendi kitlesine oluşturarak kendine özgü havasıyla iyi iş çıkaracağını düşünüyorum Yeni insignianın
                              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Kasanın değişmesine kısa süre kala hemen hemen bütün markalar fiyatı uygun tutar, insignia'nın fiyatının uygun olması o yüzden. İnsan ancak beynini değil de kalbini dinlerse talisman alır. Muhtemelen yeni kasa insignia da en dolusu 140.000-150.000 TL bandında olur (bugünkü şartlarda) millet o zaman da passat dururken hangi mal opel alır der, bizim milletin marka aşkı resmen tez konusu.

Yorum

İşleniyor...
                                X