Farklı bakış açılarına göre değişkenlik gösterebilecek bir konu . Ben Bir kaç konu başlığı açısından kendimce irdelediğimde BMW diyorum ama BMW denilince Mercedes de o konularda ismi geçem marka oluyor. Sonra bu İki markayı kullanmış arkadaşlarımla konuştuğumda ortak dil olarak bi bakıyorum ki AUDİ den konuşuyoruz. Oyumu Audi den yana kullandım
Ülkemizde marka değeri olarak Mercedes insanların gözünde hep farklı bir yerde olmuştur. Bu bakımdan benim oyum da Merso'ya. Bununla birlikte artık zdf ile boy ölçüşecek bir şanzıman beklentisinin hakim olduğu da bilinen bir durum.
Bmw tercih edilir diyorum.Birçok kişide Opel'den sonra BMW'ye geçmişti.Demekki bmw'den sonra da Mercedes'e geçilecek.Hadi hayırlısı
Forumda henuz mercedes e binme yaşı gelen olmadi 50 den sonra mercedes olur tabi kadin mercedesine binenler haric))
Harika ihihi Ama bence Mercedes tercihini yakında Necmettin ağabeyde yapabilir.Bu arada kadın Mercedes'ini ilk defa duyoyorum
C ve gla kadin mercedesidir abi)
1600 CC ye kadar ama değil mi ?
KadiNlar 1.2 1.4 1.6 1.8 anlamazki onlar kocalarina sadece bana c serisi ya da gla al derler)
Kaldiki arkada 1.6 1.8 yazisi yok
Yani o kayiga bindin mi, yapmasanda yapti derlerrrrrrrr))))))
haha haha haha 3 serisi daha çok kadınların altında,ben şimdiye kadar c serisini bir bayanın altında 1 kez falan gördüm ama 3 serisi yani yeni adıyla istanbul şahini herkesin altında
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Ben oyumu Mercedes ten yana kullandım.
Opellerimizden memnunum.
Mercedes diyince farklı bir yaşam şekli mercedes.
Eski kasalarının hiç bir çakalın elinde olduğunu gördünüz mü?
Her modelinin insana ayrı bir değer ve hava kattığı başka bir marka düşünemiyorum.
Bu arada baya yazmışlar C kasa bayan arabası vb. diye.
Ben soruyorum.
Konu bayan arabası olması mı? Ki çok saçma bir yaklaşım olmuş,
Yoksa değer kaybı mı?
BMW ile Mercedesin aynı seri aynı özelilklerde arabasını aynı paralara satın alıp 1 er yıl binelim.
Sonra BMW yi satıp Mercedesin almadığımız arabasını 1 yıl kullanılmış olarak alabilir miyiz?
Değer Kaybı bence iki marka arasında böyle anlaşılır.
Bu arada şunu da belirmeliyim.
Bir arabaya her gördüğümde içinde bir kıllı kıro olmasındansa bir bayan olmasını tercih ederim.
Ne yazıkki BMW müşteri profili ikinci elde kendini çok belli ediyor.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Şu da var ki mercedes'in mesela 90 modeli genellikle hala taş gibi duruyorken, aynı model bmw folloş olmuş oluyor. Ama yeni modellerde bu fark bayağı azaldı bildiğim kadarıyla.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Ben oyumu Mercedes ten yana kullandım.
Opellerimizden memnunum.
Mercedes diyince farklı bir yaşam şekli mercedes.
Eski kasalarının hiç bir çakalın elinde olduğunu gördünüz mü?
Her modelinin insana ayrı bir değer ve hava kattığı başka bir marka düşünemiyorum.
Bu arada baya yazmışlar C kasa bayan arabası vb. diye.
Ben soruyorum.
Konu bayan arabası olması mı? Ki çok saçma bir yaklaşım olmuş,
Yoksa değer kaybı mı?
BMW ile Mercedesin aynı seri aynı özelilklerde arabasını aynı paralara satın alıp 1 er yıl binelim.
Sonra BMW yi satıp Mercedesin almadığımız arabasını 1 yıl kullanılmış olarak alabilir miyiz?
Değer Kaybı bence iki marka arasında böyle anlaşılır.
Bu arada şunu da belirmeliyim.
Bir arabaya her gördüğümde içinde bir kıllı kıro olmasındansa bir bayan olmasını tercih ederim.
Ne yazıkki BMW müşteri profili ikinci elde kendini çok belli ediyor.
Ağabey eski kasa mercedes ile yeni kasa bmw aynı fiyat2. elde,kıyaslama yaparken bmwde bi üst segmentle kıyaslamak lazım
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Bmw de neler duyduk neler,daha yeni 0 km araçda 2 kez direksiyon değişti,başka bir araçta direksiyon yolda kilitlendi,başka bir araçta daha 10 bin km civarı şanzıman değişti daha niceleri vardır
haha haha haha 3 serisi daha çok kadınların altında,ben şimdiye kadar c serisini bir bayanın altında 1 kez falan gördüm ama 3 serisi yani yeni adıyla istanbul şahini herkesin altında
Konu başlığı "Bmw mi? Mercedes mi?" olsa sanırım daha yerinde olurmuş
Ben tercihimi Mercedes'ten yana kullandım. Ancak şöyle bir gözlemim var benim iki markayla ilgili,
genelde Mercedes'ten siyah takım elbiseli, beyaz gömlekliler, Bmw'den ise lacivert ve mavi tonları gömlek giyen daha janti, tarz insanlar iner.. Yani biraz daha açıkçası şöyle, Mercedes benim gözümde daha esnaf, müteahit, arabası
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Konu başlığı "Bmw mi? Mercedes mi?" olsa sanırım daha yerinde olurmuş
Ben tercihimi Mercedes'ten yana kullandım. Ancak şöyle bir gözlemim var benim iki markayla ilgili,
genelde Mercedes'ten siyah takım elbiseli, beyaz gömlekliler, Bmw'den ise lacivert ve mavi tonları gömlek giyen daha janti, tarz insanlar iner.. Yani biraz daha açıkçası şöyle, Mercedes benim gözümde daha esnaf, müteahit, arabası
Yorum