Duyuru
Collapse
No announcement yet.
''Yeni corsa, passat , mondeo, '' test sürüşü
Collapse
X
-
Ynt: ''Yeni corsa, passat , mondeo, '' test sürüşü
Ben mondeoyu beğendim önü ve içi iyi olmuş ama arkası dha iyi olabilirdi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Mondeo gerçek hayatta o kadar da estetik görünmüyor; bu nasıl jant-lastik
https://www.youtube.com/watch?v=616SAiMCkA4ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Gittim bayide inceledim titanium paket mondeoyu.Ön tasarımını çok beğendim.Arka kısım eskiyle nerdeyse aynı.İç mekan pek iç açıcı değil ve çok basit.Plastik kalitesi vasat.Titanium olmasına rağmen koltuklar mekanik ayarlınıyor ve hafıza yok.Ancak deri koltuk seçilirse oluyor.1.6 dizel titanium 95000TL ve pazarlık payı var.
Yorum
-
Yorum
-
Umut ön tasarım iyide mondeonun.. bende bu yeni fordların ızgara kısmını begenmedim bi garip duruyor.. Balık agzı gibi..)
Yorum
-
Mondeo'nun 2008 yılından sonraki çıkan modellerinde arka tasarımı bana çok itici geliyor. 2007 Model Mondeo GhiaX sahibiydim o kasalar çok daha oturaklı ve güzeldi bana göre. O kasa üzerinden güncellemeye gitselerdi bence çok daha başarılı olurdu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Umut ön tasarım iyide mondeonun.. bende bu yeni fordların ızgara kısmını begenmedim bi garip duruyor.. Balık agzı gibi..)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaOrjinal yazı sahibi: insgna44Umut ön tasarım iyide mondeonun.. bende bu yeni fordların ızgara kısmını begenmedim bi garip duruyor.. Balık agzı gibi..)
Yorum
-
Krom değil de siyah olsa daha iyi olur bence ön ızgara. Eskiden krom lüks arabada olurdu, bizim arabamızda da olsa diye özenirdik, sonra plastiğe krom görüntüsü ile her arabada kullanılmaya başlandı, bu sefer de krom itici gelmeye başladı.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Abi bu ön ızgaranın ortasında belki Ford amblemi olsa daha iyi dururmuydu bilemiyorum.. Ön ızgara Sanki biraz orantısız, büyük ve şekilsiz olmuş gibi geliyor mondeo dan ziyade diğer focus fiesta gibi modellerde gıcık duruyor..
Yorum
Yorum