Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni superb

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni superb

Araç Çizgileri gayet iyi Satış Konusuna Gelince Fiyat olarak Passattan çok Aşağıda olacağını sanmıyorum. o nedenle fazla bir talep olmaz En azından insignia satışlarını geçemez diye düşünüyorum...
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

yav bu aracı alırken wv diyorlar satarkende skoda abi bu diyorlar
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bence bu bildiğimiz jetta olmuş sonucta hepsi dsg degilmi kasayida benzetmisler tamam olmuş
        Şekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün

Yorum

Fiyat listesi belli olmuş.1.6 dizel otomatik fiyatı şimdilik yok ama eylülde 115 civarında geleceği söyleniyor.Fiyatlar biraz beklediğimden fazla.
          http://www.skoda.com.tr/models/yeni-.../fiyat-listesi
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bana hic cekici gelmiyor.. bagaj uzunlugu kaput uzunlugu kadar var. Ici desen eski passat yeni leon ve golften derme catma yapilmis... gostergeler eski fabia...
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Bana hic cekici gelmiyor.. bagaj uzunlugu kaput uzunlugu kadar var. Ici desen eski passat yeni leon ve golften derme catma yapilmis... gostergeler eski fabia...
              Tabi canım , bunu alıcağına 50.000 daha verir Passat alırsın

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Araba zevk isiyse alirim elbette hala tipi orantisiz bu arabanin
                F30 Sport+

Yorum

Süperb'nin tipine hiç alışamadım.Bu aracın çekici yanı hb gibi bagajının olması ve arka diz mesafesinin genişliği.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                    Süperb'nin tipine hiç alışamadım.Bu aracın çekici yanı hb gibi bagajının olması ve arka diz mesafesinin genişliği.
                    +5555
                    F30 Sport+

Yorum

Ben size hem Superb (1 önceki kasa) hem de Insignia kullanmış biri olarak + ve - lerini elimden geldiğince ifade edeyim;

Eksiler:

Her ne kadar göreceli olsada tasarım olarak önden çok güzel , arkadan çirkin
                      Yol tutuşu Insignia'ya göre daha zayıf
                      Jant - Lastik ebatları aracın genel boyutlarına göre ufak gözüküyor.
                      Otomatik park freni yok
                      Turn-Push olmadığı için ortadaki boşluk

Artılar :

Konfor
                      Ferahlık Hissi
                      Otomatik Park
                      Motor Seçenekleri
                      DSG şanzuman
                      4 koltuk ısıtma
                      Arka havalandırma ızgarlarının sütununlara yerleştirilmiş olması
                      Bagaj kapağı tasarımı
                      Standart ses sisteminin tatmin edici olması

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

D sınıfı araba fiyatlarına baktımda 1.6 dizel artık 100 altında yok.Bu araç fiyat/performans olarak çok iyi.Elektrikli bagaj kapağı prestige pakette standart.Vw gibi opsiyonlarla boğmuyorlar.Ne varsa doldurmuşlar.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Skoda VW'ye geçtiği zaman şu saçma sapan amblemi değiştirip estetik bir şey yapsalardı muhtemelen marka bize bu kadar antipatik gelmeyecekti.
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Fuarda incelediğim kadarıyla devasa bir iç mekan genişliği, gayet yüksek malzeme ve işçilik kalitesi ile ciddi bir alternatif ama açıkcası ben de duygusal açıdan sıcak bakamayanlardanım Skoda ya.
                            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Gene bi passat çizgileri.. Bagaj hacmi ve diz mesafesi dışında bir espirisi olduğunu sanmıyorum. Standart passat çakması yani...
                              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Bu aracı ikigün önce showroom da canlı olarak incelem fırsatı buldum.

Presitge pkt ve ek olarak açılır tam tavan ile 19'' jant vardı. 1.4 TSI ACT motor 150hp idi. Bizim B8 passat takinin aynısı. Fiyat etiketi ise 102 Bin TL idi.

Passat Highline kullanıcısı olarak objektif olarak söyleyebilirim ki Superb-3 dış tasarım olarak Passat B8 den kat kat üstün. Çok daha heybetli, daha sportif ve şık duruyor. Resimleri bakıp, "aaa Passat dan çalmışlar" diyenler çok yanılır. Çünkü dış görünüş olarak alakaları yok. Sanki BMW 5 serisi veya Audi A6-A7 arası bir havası var. Skoda amblemn çıkarıp Audi armasnı taksanız hem kapıda kuyruk olur hem de fiyat 150 lerden başlar.

İç hacmin ve agaj hacmnin genişliğini ve kullanışlılığını anlatmaya gerek yok sanırım. Zaten superb nin nesillerdir en büyük avantajı.

Benim içime sinmeyen tek nokta iç tasarımı oldu. Dış tasarımdaki cesur çizgiler içeride devam etmiyor. Maalese çok çok sade bir tasarım var. Superb değil de sanki makyajlı Octavia gibi. Öyle çok futuristik çizgiler bu sanıfa yakışmıyor ama bu haliyle de çok sade olmuş. Kullanılan malzemelerden değil ama bu bahsettiğim sadelik nedeniyle iç mekan biraz sönük kalıyor ve sanki bu sınıf için biraz kalitesiz hissi uyandırıyor. Passat da iç ve dış tasarım daha uyumlu ve iç tasarım daha kaliteli duruyor. Bir de sanırım satış stratejisinden kaynaklı olarak Superb-3 de ön farlar bi-xenon, oysa ki artık daha düşük segmentlerde bile high-led farlar sunuluyor. En azından bu donanım opsiyonel olmalıydı.

Test sürüşü yapamadım ama yapmayı düşünüyorum. Bendeki en büyük soru işareti bir önceki Superb'de ve güncel octavia da bulunan yüksek süratlerdeki rüzgar sesi. Ayrıca yne bir önceki Superb de ıslak zemin sesi içeriye çok yansıyordu. Eğer bu tür yalıtım sorunları çözülmemiş ise sırf güzel dış tasarım adına tercih etmek doğru olmaz.

Passat B8 almamış olsaydım, kesinlikle Superb-3 Prestige Pkt alırdım. Passat B8 1.4 TSI ACT 150 hp Highline ile Superb-3 1.4 TSI ACT Prestige arasında tam 10 bin tl fark var. Eğer yalıtım sorunu çözülmüş ise Passat ın aradaki fiyat farkını hakkedecek bir özelliği yok.

Yorum

İşleniyor...
                                X