Trafikte yeni görmeye başladım. Dış görüntüsü fena değil ama markası her zaman itici gelmiştir bana.Araç hakkında yorum yapacak tecrübesi bilgisi olan varsa görüşlerini bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Citroen Cactüs hakkında bilgisi olan varmı?
Collapse
X
-
Ynt: Citroen Cactüs hakkında bilgisi olan varmı?
Geçen ay dizel shine versiyonunu aldık kullanıyoruz;
artıları;
1. inanılmaz ekonomik, (şehir dışına çıktım 3,50 litre ortalama ile döndüm)
2. farklı,
3. iç genişliği ve bagajı fena değil
4. tablet ve ön göğüs bence güzel (navigasyon kamera falan var)
eksileri;
1. Çoğu yerdeki plastik kalitesi
2. Cam tavan var perde yok
3. saçma sapan bir el freni
4. şanzıman hala kötüahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
-
Bir de süspansiyonu (araç yüksek olduğu mecburen) sert, rahatsız edebiliyor ona rağmen virajlarda arkası öne gelecek gibi hissettiriyor. (olmuyor ama tedirgin ediyor)
Kısacası 71.000 liraya aldık ama hakkı aslında 60.000, bilemedin maksimum 65.000 lira benceahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Ön farlarını beğenmemiş tim. İçide tatmin edemedi. Bunlar bilgi değil gerçi amaCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonGeçen ay dizel shine versiyonunu aldık kullanıyoruz;
artıları;
1. inanılmaz ekonomik, (şehir dışına çıktım 3,50 litre ortalama ile döndüm)
2. farklı,
3. iç genişliği ve bagajı fena değil
4. tablet ve ön göğüs bence güzel (navigasyon kamera falan var)
eksileri;
1. Çoğu yerdeki plastik kalitesi
2. Cam tavan var perde yok
3. saçma sapan bir el freni
4. şanzıman hala kötü"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Ön farlarını beğenmemiş tim. İçide tatmin edemedi. Bunlar bilgi değil gerçi ama"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Dizel arabaların ekonomikliği her tür olumsuzluğun önüne geçiyor sanırım. hyundai ix35'i (6.000 km'de) satıp aldım. Oh be dedim. hyundai hem çok harcıyor hem de gitmiyordu. uzun yolda yokuşlarda kamyon arkasına mahkum oluyordun.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Yorum
-
Renk çok fark ediyor bu aracın görüntüsünde, beyazlar kötü ama şu renk çok güzel bence;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99615237/detayahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum