Bu resimlere bakarak karar vermek zor.. dış tasarım 6 7 8 .. resimlerde harika görünüyor.. iç tasarım yeni astra benzer olacak gibi.. motor secenegide 1.6 dizel cift kavrama biturbo 160 bg 350 tork gelecegi söyleniyorki ben bu yeni kasa ve yeni motor seçeneğini bekliyorum..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Ve hala tork konvertörlü şanzıman deniyor..Büyük bir ihtimalle 4,teki chevrolet malibu gibi olacak..Dışardan logonun olduğu yer,ön farlar ve sis lambaları çok benziyor..
1.6 160 hp insigniaya çok yakışan bi motor olacak..diğer motor beklentilerim ise 2.0 dizel 200 ps üzerinde bir motor..benzinli olarakta 1.4 150 160 ps bi motor 2. Seçenek ise 1.6 200 ps veya üzeri bir motor tadından yenmez isterse hiç bişeye benzemesin sonuçta insigniayı performansıyla tanıdım öyle seviyorum...tabi bakıldığında premium bi araca benzesin..2009-2013 arası insignia gibi hem performansı ile hem görüntü itibari ile araç çıkarmadıkları sürece rağbet artmicaktır dye düşünüyorum..1.6 136 saymıyorum şimdilik satar o model..
Yorum