Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mercedes C 180 kompressör

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mercedes C 180 kompressör

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
    vedat bey haklı sıralama olarak bakarsak bana gore, 1 mercedes, 2 bmw, 3 audi, 4 opel, 5 vw, tabı bu benım dusuncem, ama c180 yaklasık 50000 euro cıvarı, ınsınnıa ıse 58000 lıra nerdeyse ıkı tane ınsıgnıa alır, kıyaslamak bıle sacma bence,,,, tabıkı mercedes ustun olcak
    bence 2. BMW değilde Audi olmalı ve qerçekçi olmak qerekirse vw de Opel in arkasında değil şu an.. çünkü vw hem ticari hem marka prestiji olarak Opel in önünde diye düşünüyorum. Opel henüz kendini yeni yeni qeliştiriyor. Araçlarını yeniliyor ve büyümeye başlıyor. Ama vw özellikle ticari anlamda Opel den oldukça ileride.. Opel in minibüsü bile yok bir Transporter bir Volt tarzında.. Caddy ile Combo arasında da büyük fark var bence.. Ve Opel in Toureq qibi büyük bir jipi bile yok şu an için İnsiqnia - Passat, Astra - jetta vs. kıyaslamasında tabiki Opel önde bence ama qenel olarak vw Opel den önde şu an için..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

cagrı beyde haklı ama genel olarak baktıgımızda butun otomobıl fırmaları eskı kalıtesını dusurmus durumda, buna opelde dahıl eskı b kasa vectraların kalıtesını, ıscılıgını yenı opellerde bulmak cok zor, aynı sekılde mercedes c kasa, bmw 3 serısı kalıtelerı cok dusurduler, bununla beraber fıyatlarınıda... eskıden bu kadar bmw, mercedes varmıydı yolarda, simdı onune gelende bmv 3 kasa yada mercedes c kasa.... eskıden bu kadar kolaymıydı mercedes yada bmw almak....

Yorum

ben vw nın kalıtesını begnemıyorum oyuzden, opelın arkasında benım ıcın, olaya tıcarı arac yada suv segmentınden bakmadım, passatla ınsıgnıayı kıyaslıyorum, fıyatları aynı ama ınsıgnıa herseyıyle ustun passattan, astra golften, corsa poladan vs.vs. tabıkı opelın dogru duzgun bı jeepı bıle yok, bununla beraber vw nın phetonuna rakıp olabılcek bı aracı yok, tıcarı olarakta cok zayıf vw na gore, ama bu eksıklerı vw nın arkasaında omasına sebep degıl bence, bmw nın yada audının vw den ustun oldugunu butun dunya kabullenıyo dımı, onların neyı var, bmwnın yada audını tıcarı anlama tıcarısı anlamda hangı aracları mevcut, vw nın jeepı yada tıcarı arcları var dıe opel ustun olduguna katlmıyorum....

Yorum

hayırlı olsun vedat kardeş..
          iyi günlerde kullan arabanı..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

teşekkürler
            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

yenilerde esp off tusu yokmus değisik bi yoldan kapatılıyormusmus falan filan bi arkadastan duydumda sende nasıl

Yorum

öle bi olay yok bazılarında var bazılarında yok
                [center][center]      

Yorum

bmw ve mercedes ufak motorları daha fazla getırmeye basladı 1.6 ları ozellıkle bununda etkısı var mercedesın ve bmw nın cogalmasında aracların baz fıyatları dusuk sadece mercedes olsn veya bmw olsun bos olsun mantıgı var
                  ayrıca ne dersek dıyelım mercedes ve bmw yeri ayrıdır Her zaman karızması ve şekli olan arabalardır opelle kıyaslamak haksızlık olur

Yorum

Mercedes alan arkadaşa hayırlı olsun. Kabul etmek gerekir ki otomotivde her zaman en ünlü markalardan birkaç yıl ileri olan otomobiller üretir..Kötü bir kaderi var..Yanlızca ülkemizde değil, Amerikada da... ne yazık ki parası çok ama hepimizin bildiği tipler biniyor..Hatta burada BMW nin ikinci eli tam anlamıyla hacı muratçılarda sanki..Trafikte veya otomobilimi yıkamaya götürdüğümde zaman zaman etrafa bakıp gözlemliyorum. Ama bunu Mercedes veya BMW nin değiştirme şansı yok.. Yinede insignia yı aldığımda arkadaşımın aldığı C180 in full modeline parayı kıyamadım, pintiliğim tutmasaydı almakta tereddüt etmezdim.. Nasılsa beyaz çoraplarım yok!! şaka tabi. Bir kaç yıl binelim bakalım insignia ya sonra düşünürüz. Bizim bindiğimiz otomobil de süper..bu arada AUDI nin geçmiş yıllardaki bir reklamını hatırladım çok çarpıcı idi. ekledim...Bu kadar iyi mesaj olamaz..Reklam şirketini tebrik ediyorum

Yorum

MERCEDES OLABILIR AMA ALTINDANDA DEĞİL NİHAYETINDE 50.000 EURODA BİR ARABAYA VERMEK BENCE PEK AKIL KARIDA DEĞİL HELEKİ BU DEVİRDE MİLLET DOĞANI BULAMIYOR KALDIKI BENIM BINMEDİĞİM KULLANMADIĞIM ARABA KALMADI AMA NEREDE BABAMIN O EGE MAVİSİ MURAT 131 HİÇ BİR ARABA ONDAKİ O SÜRÜŞ KEYFİNİ VERMİYOR BİRDE YAĞMURLU HAVA OLUCAKKİ ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE DEMEYİN KEYFİNE YALAN YOK KULLANANLAR BİLİR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tayfunray
                        Mercedes alan arkadaşa hayırlı olsun. Kabul etmek gerekir ki otomotivde her zaman en ünlü markalardan birkaç yıl ileri olan otomobiller üretir..Kötü bir kaderi var..Yanlızca ülkemizde değil, Amerikada da... ne yazık ki parası çok ama hepimizin bildiği tipler biniyor..Hatta burada BMW nin ikinci eli tam anlamıyla hacı muratçılarda sanki..Trafikte veya otomobilimi yıkamaya götürdüğümde zaman zaman etrafa bakıp gözlemliyorum. Ama bunu Mercedes veya BMW nin değiştirme şansı yok.. Yinede insignia yı aldığımda arkadaşımın aldığı C180 in full modeline parayı kıyamadım, pintiliğim tutmasaydı almakta tereddüt etmezdim.. Nasılsa beyaz çoraplarım yok!! şaka tabi. Bir kaç yıl binelim bakalım insignia ya sonra düşünürüz. Bizim bindiğimiz otomobil de süper..bu arada AUDI nin geçmiş yıllardaki bir reklamını hatırladım çok çarpıcı idi. ekledim...Bu kadar iyi mesaj olamaz..Reklam şirketini tebrik ediyorum

reklama bayıldım)))
                        F30 Sport+

Yorum

+1

Yorum

Bu reklamın benzeri kösele ayakkabısının ökçeklerine basmış resimlisi de var. Bizde böyle aksesuar göremzsiniz yazar diye
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

youtube da esp tusu olmayan direksiyon üzerindeki tuslara basarak TC ESP ABS yi OFF luyor elemanın teki videoyu bulamadım sana belki isine yarar arıyorum

Yorum

çok önemli diil ya
                                [center][center]      

Yorum

İşleniyor...
                                X