Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mercedes C 180 kompressör

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mercedes C 180 kompressör

280 tane araç var çagrıcım nette satılık 180 hp gidip artık bayiden alanın aklına şaşarım triptronik olmadığı sürece bu böyle devam eder
    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      abi 115'lik sadece piyasaya çıktığı ilk aylarda iş yaptı, devir 180 hp devri
      +1 hatta beyaz bir İnsiqnia Cosmo opsiyonları ile birlikte alıp sende OPC qörünümü verebilirdin

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bence akıllı bı tercıh, opel ınsıgnıa güzel kaliteli bı arac ama asla mercedesın kaltıesını ve konforunu tutmaz, bu gune kadar
        vw, audı, opel, mercedes ve bmw marka araclarım oldu, bmw de hayal kırıklıgı yasadım, mercedes ıse cok farklı bı arac, herseyıyle ustun, bosuna dememısler; mercedes ve diğerleri....

Yorum

çok saçma bence insingia bu kalitelerde bi araç değil
          [center][center]      

Yorum

ben 1buçuk sene insignia kullandım beyler arabanın herşeyi biliyorum audi bmw hele mercedes le fln yan yana gelemez yapmayın
            [center][center]      

Yorum

eskı aracımdan bı kare....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
                ben 1buçuk sene insignia kullandım beyler arabanın herşeyi biliyorum audi bmw hele mercedes le fln yan yana gelemez yapmayın
                Ama sen hep 115 HP kullandın ihihi 180 HP olsaydı belki hala duruyor olacaktı

Yorum

vedat bey haklı sıralama olarak bakarsak bana gore, 1 mercedes, 2 bmw, 3 audi, 4 opel, 5 vw, tabı bu benım dusuncem, ama c180 yaklasık 50000 euro cıvarı, ınsınnıa ıse 58000 lıra nerdeyse ıkı tane ınsıgnıa alır, kıyaslamak bıle sacma bence,,,, tabıkı mercedes ustun olcak

Yorum

güzel araba makjazsız ama sanırım neden sattınız aceba?
                    [center][center]      

Yorum

Bu arada beyler forumun üye sayısı 501 olmuş Ağustos 2010 63 yeni üyeyken Ekim 2010 123 yeni üye olmuş.. forum hızla büyüyor konu dışında ama dikkatimi çekti.
                      500. üye kim acaba ve buqün en çok çevrim içi ise şu an için 38 ve rekora doğru qidiyoruz angle akşam buluşmada olanlar ve diğer üyelerin de katılımıyla rekor kırılır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
                        280 tane araç var çagrıcım nette satılık 180 hp gidip artık bayiden alanın aklına şaşarım triptronik olmadığı sürece bu böyle devam eder
                        abi bu konuda yanlış düşünüyosun bence, yine bayiden alınır çünkü ciddi indirimler yapıldı biliyosun, 56.000'e 1.6T Cosmo veriyorlar ya şaka gibi hadi bu kadar ucuz olmasa bile yine bayiden alınır, özellikle ben 2.el arabayı hiç sevmem, mecbur kalmadıkça da tercih etmem. benim gibi düşünen binlerce insan olduğunu da unutmamak lazım

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                        bence akıllı bı tercıh, opel ınsıgnıa güzel kaliteli bı arac ama asla mercedesın kaltıesını ve konforunu tutmaz, bu gune kadar
                        vw, audı, opel, mercedes ve bmw marka araclarım oldu, bmw de hayal kırıklıgı yasadım, mercedes ıse cok farklı bı arac, herseyıyle ustun, bosuna dememısler; mercedes ve diğerleri....
                        bence bu da yanlış. Mercedes'i Mercedes yapan E ve F segmentleri.
                        Mercedes A ve B serisi zaten baştan hayal kırıklığı. R serisini hiç inceleyemedim, birşey demeyim.
                        C serisi bence Mercedes kalitesini vermiyor. arka çok dar ve malzeme kalitesi olarak da diğer firmalardan pek fark yok derim.
                        ama E ve F segmenti her firmada olmayan bir segment. ve bu araçların kullanıcı kitlesi bakımından gerçek kalitelerini bu araçlarda zaten kullanmak zorundalar. valla Vedat abi yanlış anlamasın ama bence C serisi gerçek, kaliteli ve konforlu bildiğimiz Mercedes değil. aynı düşüncelerim BMW için de geçerli. premiumluk E segmentinden başlıyor bence.

bu arada kaç gündür yazacağım ama yeni konu açmayım diyordum, burda yazıyım bari,
                        BMW'nin son reklamında bir cümleye çok takıldım,
                        "biz daha az harcayıp daha çok üretiyoruz" diyor. ee o zaman neden bu kadar pahalı bu araçlar? açık açık enayi yurduna mı koyuyoruz diyorlar haha
                        InsigniaTEAM

Yorum

2005 modeldı yanı clkların en son ve makyajlı kasasıydı, artık clklar uretımden kalktı yerıne e250 coupe ve cabrıolar cıktı, ben 2008de satmak zorunda kaldım cunku askere gıtmıstım, geldıgımdede cok pahalı bı arac almak pek mantıklı gelmedı....

Yorum

özellikle ben 2.el arabayı hiç sevmem, mecbur kalmadıkça da tercih etmem. benim gibi düşünen binlerce insan olduğunu da unutmamak lazım
                            bence bu da yanlış. Mercedes'i Mercedes yapan E ve F segmentleri.
                            Mercedes A ve B serisi zaten baştan hayal kırıklığı. R serisini hiç inceleyemedim, birşey demeyim.
                            C serisi bence Mercedes kalitesini vermiyor. arka çok dar ve malzeme kalitesi olarak da diğer firmalardan pek fark yok derim.
                            ama E ve F segmenti her firmada olmayan bir segment. ve bu araçların kullanıcı kitlesi bakımından gerçek kalitelerini bu araçlarda zaten kullanmak zorundalar. valla Vedat abi yanlış anlamasın ama bence C serisi gerçek, kaliteli ve konforlu bildiğimiz Mercedes değil. aynı düşüncelerim BMW için de geçerli. premiumluk E segmentinden başlıyor bence.

bu arada kaç gündür yazacağım ama yeni konu açmayım diyordum, burda yazıyım bari,
                            BMW'nin son reklamında bir cümleye çok takıldım,
                            "biz daha az harcayıp daha çok üretiyoruz" diyor. ee o zaman neden bu kadar pahalı bu araçlar? açık açık enayi yurduna mı koyuyoruz diyorlar haha
                            kesinlikle

Yorum

bende c serisinin arka stopları beğenemiyorum..
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                                Bu arada beyler forumun üye sayısı 501 olmuş
                                artık 496
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X