Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mercedes C 180 kompressör

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mercedes C 180 kompressör

Turbo değil kompressor var o da alt devirlerde devreye girdiğinden ilk kalkışta iyidir tabi Vedat abi açıklasın nasıl olduğunu ama C 180 Kompessor Otomatik vitesin 0-100 hızlanması 9.9 sn Insignia nın 0-100 hızlanması 8.9 sn . C180 156 hp Insignia 180 Hp detaylı bilgim yok ama Insignia ezer performansta diye düşünüyorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
    C180 ler 1.6 motor turbo mu? insignia'ya göre performansı nasıl acaba.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

c180 ler 1.6oocc 156 bg, compressor motor, bızım 180lık ınsıngıalardan daha seri dıye bılıyorum, kullanma sansım olmadı ama, daha oncelerı clk200 sahıbıydım, oda 1800cc 163bg compressor motordu, gercekten roketlemesı fılan harıkaydı, 100km hıza kadar roketleme yaptıgında gercekten koltuga ypıstıryodu, kullanımıda cok zevklıydı, bızım ınsıngnıalarda otomatık vıtes olsaydı keske, ozaman daha serı olabılırdı benım ıcın, gercı duz vıtes hep daha serı ve da hızlı dıoyalar ama bu kullanıcıya baglı tamamen...

Yorum

insignia turbo 180 hp güce sahip bence daha hızlı olabilir diye düşünüyorum
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

c 180 kompressörün hızlanması oldukça keyifli hasan beyin dediği gibi gerçekten çok zevkli bir araç bütün arabaya hakimsiniz çok güzel bir kokpiti motoru ve tasarımı var
          [center][center]      

Yorum

denemek gerek )

Yorum

insignia daha hızlı olabilir . ayrıca gaza yüklendiğiniz anda hemen lastikler sarıyor araç yanlıyor arkadan çekişli olduğu için
              [center][center]      

Yorum

C 180 in hanqi modeli? Prime mi Luxury mi Fascination mu?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

mercedeste en sevdıgım ozellık gecelerı hangı yone donersenız, o tarafın sıs frını tek olarak yanması, bıde esp yı kapatıp yanlaması harıka keyıflı, c 180 le nasıl oluyo bılmıyorum ama clk la cok keyıflıydı...

Yorum

merak etme ınsıgnıada on lastıkler hemen sarıyo gaza yuklenınce ve emınımkı mercedın samasından daha fazla, cunku onden cekıslı olgundan, arkadan ıtıs gucuyle onden cekıslı gucu bırbırınden farklı, arkadan ıtıs cok daha keyıflı bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                      mercedeste en sevdıgım ozellık gecelerı hangı yone donersenız, o tarafın sıs frını tek olarak yanması, bıde esp yı kapatıp yanlaması harıka keyıflı, c 180 le nasıl oluyo bılmıyorum ama clk la cok keyıflıydı...
                      aynısı bende hastayım onlara

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      C 180 in hanqi modeli? Prime mi Luxury mi Fascination mu?
                      Fascination+avangarde+amg
                      [center][center]      

Yorum

c180 ler 1.6oocc 156 bg, compressor motor, bızım 180lık ınsıngıalardan daha seri dıye bılıyorum, kullanma sansım olmadı ama, daha oncelerı clk200 sahıbıydım, oda 1800cc 163bg compressor motordu, gercekten roketlemesı fılan harıkaydı, 100km hıza kadar roketleme yaptıgında gercekten koltuga ypıstıryodu, kullanımıda cok zevklıydı, bızım ınsıngnıalarda otomatık vıtes olsaydı keske, ozaman daha serı olabılırdı benım ıcın, gercı duz vıtes hep daha serı ve da hızlı dıoyalar ama bu kullanıcıya baglı tamamen...
                        Burda bi üyemiz c180 i üzmüştü diye hatırlatıyorum.İnsignia'nın 2200 devirde turboyu devreye sokması büyük bi handikap galiba.Bi test edemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

Leon'larda da var sislerin yanması o sisler 2 güne bir nasıl patlamıyo hayret ediyorum.bi kişi bana civalı fln olduğundan bahsetmişti tam anlamadım geçiştirdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
                            Fascination+avangarde+amg
                            peki neden Mercedes i tercih ettin? yani Mercedes e verdiğin parayla 115 HP den 180 HP ye dönebilirdin.. Ya da nebileyim 220 HP bile alabilirdin

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

o paraya istediğim her arabayı alabilirdim X5 touareg range cayenne bmw

ama olan bu ben insigniayı alırken çok mantıklı bir fiyata aldım satarkende nasıl eziyet çektimi ben biliyorum internette 290 tane 2009 ve 2010 insignia var satılık kimse artık insignia almaz yine aynı mantıkta bir araba yakaladım oda buydu ve gerçekten çok beyeniyordum bunu insignia yı alırken de c alıcaktım ozaman imkanım pek el vermedi
                              [center][center]      

Yorum

sislerin yanması önemli bir özellik değilki, Mercedes'te denk gelmedim de, VW'leri dönerken gördükçe bakıyorum, hiçbir faydasını görmedim. AFL'nin 90 derece aydınlatması neree, sis farının asfaltı aydınlatması nere

abi 115'lik sadece piyasaya çıktığı ilk aylarda iş yaptı, devir 180 hp devri
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X