Walla ben yeni mondeo da bu adaptif cruse kontrol ve aktif çarpışma önleme sistemini kullanıyorum inanılmaz keyifli. Belli bir hızla çok yaklaşınca önce uyarı ekranı çıkıyor eğer yavaşlamazsan frene basıyor. Neredeyse yukarıdakinin aynısı sadece çizgi takibi yapmıyor yani direksiyon sende. Bunda direksiyonu da almış. Ne diyelim.
Walla ben yeni mondeo da bu adaptif cruse kontrol ve aktif çarpışma önleme sistemini kullanıyorum inanılmaz keyifli. Belli bir hızla çok yaklaşınca önce uyarı ekranı çıkıyor eğer yavaşlamazsan frene basıyor. Neredeyse yukarıdakinin aynısı sadece çizgi takibi yapmıyor yani direksiyon sende. Bunda direksiyonu da almış. Ne diyelim.
Türkiye'de halen adaptif cruise riskli
malum sağdan soldan zıplayan sayısı
dün bir traktör ağaçların arasından kondu yola
Bu arada yeni dikkatimi çekti yeni Mondeo hayırlı olsun,
motoru daha da hayırlı olsun
Nasıl izlenimler
Bir de arkadan fotoğraflarını ve önden fotolarını paylaşabilir misiniz?
Sakata gelmeyelim
Onur kardeşim benim için yeni mondeo yanlış anlaşılmasın. Şu beklenen kasa değil yani Keşke olsaydı ama henüz maalesef türkiyeye gelmedi. 2 hafta önce aldığım mondeodan bahsetmiştim
Türkiye'de halen adaptif cruise riskli
malum sağdan soldan zıplayan sayısı
dün bir traktör ağaçların arasından kondu yola
Bu arada yeni dikkatimi çekti yeni Mondeo hayırlı olsun,
motoru daha da hayırlı olsun
Nasıl izlenimler
Bir de arkadan fotoğraflarını ve önden fotolarını paylaşabilir misiniz?
Sakata gelmeyelim
Hakan bey dediğiniz doğru. Bence ülkemizde en sağlıklı kullanım yeri halen otoban şartları. Gerçi oralara bile dışarıdan birileri zıplayabiliyor ama.
Mondeo 2 hafta oldu. SAAB 'a iyi bir müşteri çıkınca verdim geçtim ne yapayım. Ne alayım derken bunu buldum aldım.
Nasıl deseniz umduğumdan daha iyi. Selective donanım zaten çok dolu bir donanım bir de üzerine tekno paket olunca zaten FORD un alınabilecek başka donanımı kalmıyor bildiğim kadar ı ile Tekno pakette, çarğışma önleme sistemi, adaptif CC, şerit takip asistanı ve kör nokta uyarı sistemi mevcut. Performans süper. yakıt bence çok makul. İnanın 1.6 T insignia ile neredeyse aynı yakıyor. Ses yalıtımı selectivelerde farklı biraz o yüzden konfor üst düzey.
İnşallah paylaşırım fotoları.
İyi dilekleriniz için teşekkürler...
Bu zaten volvoda ve mercedesde kullanılan bir sistem değilmiydi? Hatta ve hatta yavaşlayıp durduktan sonra, konvoy tekrar hareket edince otomatik gazlıyor ve en son sabitlenen hıza tekrar otomatik olarak yükseliyor die biliyorum.
İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri Vw CC >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >> Beyaz
Yorum