Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kucuk sinif araclar hakkinda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kucuk sinif araclar hakkinda

fransızı eleyip hyundayıye bakmakta biraz garip olmaz mı murat? )
    F30 Sport+

Yorum

Tabi en azından, benim qörüşüm bi citröenden bi peuqeottan iyidir diye düsünüyorum.. Üstelik motor da qayet yeterli ve otomatik viteste.. Polo seçeneklerin içinde en iyisi tabi ama fiyatı da diğerlerine qöre baya bi iyi

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

1.4 85 HP Polo - 36.800 TL
        1.6 TDI 90 HP Polo - 41.600 TL ve metalik renk farkı da + 800 TL

Opel Corsa 1.2i Twinport - 32.029 TL
        Hyundai İ10 otomatik vites - 25.800 TL
        Toyota Yaris 1.0 Terra Sporty - 25.850 TL
        Toyota Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty M/M - 36.950 TL
        Peuqeot 107 1.0 68 HP - 28.900 TL
        Citröen C1 1.0 SX - 27.520 TL

Araçların anahtar teslim fiyatları bunlar.. Tabi içlerinde kampayna indirimleri olanlarda var..

Ama düşünülürse, Astra Classic HB III 1.4 16V 90 HP Easytronic in anahtar teslim fiyatı 40.696 TL iken kampanya fiyatıyla 35.196 TL

Yorum

Hyundai Getz 1.5 CRDi 100 Hp tertemiz motor olarak bence anahtar teslim de 28bin lira tandık pazarlık derken 25 e kapatabilirsiniz bize oyle bir fiyat vermişlerdi çünkü Ama listedeklerden birisi için en iyisi Toyota dır bence
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

çok ilginç. ben de bu konuyu açayım diyordum. ben de hanıma geçen perşembe günü otomatik diesel küçük araç bakmaya çıktım en küçüklerden olsun dedim. tabi en küçüklerde de diesel ve otomatik seçenekleri bir arada genelde olmuyor bir kaç araçta var mesela nissan mikra toyota yaris gibi bunlardan mikra kasa yeniliyormuş kasım ayında yeni kasa geliyormuş 3 silindirmiş falan neyse bu aracı test etmeye yola çıktım. aman Allahım sıkıştıran sıkıştırana kornalar sellektörler vallahi trafikte bunaldım.
            Bir de Bagaj hacimleri aşırı yetersiz bebek arabası pazar çantaları imkansız.
            Bununla birlikte bu araçlar o kadar küçük ki kendim sağlam insigniaya binip eşimi çocuğumu bu arabaya nasıl bindireceğim diye düşünmeye başladım.
            neyse artık fikir değiştirmeye başladım. galiba benim de kullanabileceğim bir araç düşüneceğim. bu arada polo 7 ileri vitesli dsg si yüzünden çok öne çıktı. fiyat da 42.000 en erken 5 ay sonra gelir dediler.

Yorum

ben polo ya da dizel 207 tavsiye ederim...
              F30 Sport+

Yorum

En iyi iç mekan poloda gözüküyor
                2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

seat ibiza da olabilir bakmanızda yarar var.. otomatik vites seçeneği ibiza larda da var bildiğim kadarıyla..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

yeni kasa citroen c3 çok güzel tavsiye ederim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Chevrolet in Yeni Spark ve Aveo da düşünülebilir.. Küçük ve ekonomik arabalarda baya bi artış qörülüyo piyasada Baya bi marka model ve seçenek var aslında iyice bakıp düşünüp karar vermek lazım

Yorum

pardon skoda fabia da varmış 1.2 TSI 105 PS DSG
                        fiyat listesi de;
                        Ambiente 1.2 105 HP TSI DSG Tipt. 31.990
                        Ambiente Dinamik 1.2 105 HP TSI DSG Tipt. 33.490

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Arkadaşlar ben bu konudabiraz farklı bir yorum yapabilirim.Bence kesinlikle fransıza binilmez çünkü türkiye şartlarında en çok arıza çıkaran arabalar fransızlar ve özellikle peugeolar.İkincisi fiat 500 güzel araba ama donanıma çok para veriyorsunuz ve içi ve bagajı çok küçük.ayrıca otomatik vitesi de yeterince kaliteli değil.Burdan sonra devreye otomatik vites ustası ve motor ustası alman Vw grubu giriyor.Bu noktada polo çok tutucu bir otomobil yani her donanıma ekstra para veriyorsun zaten dize dsg li polo çok pahalı o yüzden kalıyor iki seçenek seat ve skoda.Burda da kesinlikle SEAT.benim eşimde yeni kasa ibizanın 1.2 si var ve aldığımız günden beri inanılmaz memnunuz.Araba inanılmaz bir direksiyona ve yol tutşa sahip ve bence tip olark küçük sınıftaki en güzel araç.ayrıca bagajı da oldukça geniş.Arka diz mesafesi oldukça yeterli.Donanımı süper ve bütün özellikler polo ile aynı.Ancak ilk kullandığım günden beri ben bu kadar direkt bir direksiyon görmedim diyordum ardından araç altın direksiyon ödülünü aldı.Bu aracın 105 bg dizelini ve dsglisini düşünemiyorum.Çünkü kullandığım 105 bglik jetta bile çok çok iyi performans gösterirken 1000 kglık bir araçta bu motor ne yapar düşünmek bile istemiyorum.Saygılar sevgiler

Yorum

Pardon yazımda bir düzeltmeye gitmem gerekiyor.Vw motorunun 90 bglik dizeli seattta kulanılmış.Ama o da fazlasıyla yeter.Bu arada bu motorun otomatik seçeneği var mı onu bulamadım.saygılar

Yorum

Eğer seatın dizelinde otomatik vites yoksa ki ben bunu bulamadım Polodan başkasını kesinlikle tercih etmem.Tek dezavantajı o parayı veriyorsun ama arabada yol bilgisayarı yok.Ayrıca hanımefendi şehir içinde anormal yani senede 20000km den fazla yapmayacaksa benzinli otomatik almsaı daha mantıklı olur.Bu durumda da fiyat kalite fayda değerlendirmesine göre SEAT derim saygılar

Yorum

Saydıklarınızın hepsini yaklaşık iki ay tek tek hem canlı test ederek, hemde kağıt üzerinde karşılaştırmalar yaparak denedim.. B segmentindeki araçların çoğu donanımsız..teneke jant ile satılıyorlar..plastik aksamları kalitesiz..güvenlik unsurları bir kaç tane ile yetinilmiş..Hatta içlerinde tipi en çok çeken Ford Fiesta olmuştu, kullandığımda içinin acaip dar ve yol tutuşunun olmadığını gördüm..Donanım güvenlik vs vs vs ve en sonunda para olarak kıyasladığımda sonunda gülün biraz ama Opel Corsa nın en akıllıca olduğunu gördüm.. Onda da 1.3 CDTi Dizel Easytronic ile 1.4 i Twinport 100 HP 16V otamatik arasında kaldım.. Easytronic şanzımanın kötü olduğunu öğrenip kullanınca, eşime 1.4 Twinport 100 hp otamatik aldım.. İnsignia dan daha çok onu kullanır oldum.. Bu adamlar gerçekten iyi araba yapıyor

Yorum

İşleniyor...
                                X