Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Mercedes C serisi 1.6 dizel ile geliyor!!!
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Mercedes C serisi 1.6 dizel ile geliyor!!!
Bu aracın dolusu 130-140 bin tl bandında olacaktır. Hey Allah'ım ne günlere gidiyoruz. Millet az mtv verecek diye üretici aradaki %40 ötv kaymağını yiyecek2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
1.6 dizel motoru opelden mi alcak2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Bu aracın dolusu 130-140 bin tl bandında olacaktır. Hey Allah'ım ne günlere gidiyoruz. Millet az mtv verecek diye üretici aradaki %40 ötv kaymağını yiyecek*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Motoru Renault tan aldığı gibi o orta konsoldaki ''kelebek'' ekranı da CLİO dan almışlar zaten. CLA testine gittiğimde direkt olarak ona takılmıştım ve tüm keyfim kaçmıştı. O kadar eleştiriye rağmen yeni kasada da aynen devam etmişler. Çevremde sırf bundan dolayı almaktan vazgeçen 2 arkadaşım var.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
bildiğim kadarıyla renault o motordan vazgeçti artık kullanmayacak. 1.6 dizele geçicekmiş daha sessiz olacakmış. bir yerde okumuştum. şöyle yazıyordu "renaultun vazgeçtiği bu gürültülü motoru mercedes neden istiyor".. nekadar başarılı olursa olsun işin içine fransızlık girdimi uzak durcaksın2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Pad Görünümlü Ekran Sonradan Konmuş Gibi Görünüyor Ama Veyron, Cayenne Gibi Araçlarda Olduğunu Bildiğim Burmester (Dieter Burmester) Marka Ses Sistemini Nasıl Konfigüre Edebildiğini Dinlemek İçin Kurcalamak İsterdim. Heralde Bi 15 20 Hoperlör Koymuşlardır Buna da
Yorum
Yorum