Yeni Insignia 1.6 cdti otomatik için bekleyenlerdenim.Ama şu an ne insignia'da 1.6 cdti motor kullanılacağına dair bir açıklama var ne de otomatik geleceğine dair.En iyimser yorum bayiden o da en erken 2015 diyor.Neyse gelelim konumuza.Nissan Qashqai beni donanım olarak ve dış tasarım olarak etkileyen bir araç ama iç dizaynı çok saçmaydı.Yeni çıkan Qashqai ise tam tersi iç tasarım olarak evrim geçirmiş ama bu seferde dışı bozmuşlar.Ve de bu linkten (http://www.turkeycarblog.com/2013/11...rak-duyuruldu/) görebileceğiniz gibi renault'un 1.6 dci 130 hp motorunu CVT şanzımanla birlikte sunacaklarmış.Yani donanım,konfor,yakıt ekonomisi için alınabilir gibi görünüyor.Siz ne dersiniz?(Yüksek tork cvt sorunu yaratır mı o da ayrı bir muamma)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Qashqai
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Qashqai
2 gün önce test ettim iç dizayn öncekine göre daha hoş ama 1.5 dci motor çok yetersiz geldi bana (insigniadan sonra belki) dış dizaynda çok fazla hatlar belli arka çamurluklar şişirilmiş çok tuhaf bi görüntüsü var açıkcası hoşuma gitmedi dış dizaynı.arac epey uzamış ve genişlemiş fakat tam bi uzak dogulu tipi var.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
Yorum