Duyuru

Collapse
No announcement yet.

New BMW 5 Serisi Sedan 1.6 170 HP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: New BMW 5 Serisi Sedan 1.6 170 HP

Orjinal yazı sahibi: iatros
    yok bana gideri 1 serisi 5 bülent abime yakışur
    Sana da benim 3.16 yakışır Ömürüm
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Orjinal yazı sahibi: 97has
      Pazarlıkla çok büyük 5.20d için paralar düşüyorlarmış. Makyajlı kasa 5.20d için 75400 Euro, 5.20i için 68000 Euro fiyat vermişler bir abimize. Aynı donanım seviyesi diyor, 5.20d'nin liste fiyatı 90.000 Euro, 5.20i'nin 70.000 küsür dedi.
      5.20d 75bin 5.20i ise 55bin euro farklı bilgilendirme yapmıyalım bmwnin kendi fiyat listesidir bir önceki sayfada belirtilmiştir...
      Fiyatlara opsiyonlar dahil TR+Comfort+Moderline+Premium varmış, 5.20d de ayrıca hıza duyarlı direksiyonda varmış.
      '12 Hyundai Accent Era 1.4 Mode Oto. & Hyundai LPG
      Nikon D7000

Yorum

Gelsin Gelsin. 520 d ler Hiç Yaklaşamıyorlardı, Şimdi Hepten Madara Ederiz

Yorum

Bir de; Bizim Arabalara Taş Atıyorlardı ya Çok Benzin Yakıyor Diye, Bunları da Göreceğiz Ne Yakacaklar

Yorum

bu son teknoloji benzinli motorlar bizden 2 yada 3 litre az yakar)
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Bizim Araçlara Çhip Tuning Yapıp, Beygiri 170 e, Tork u da Biraz Daha Alt Devirlere Çekip Denemek Gerekir.

Yorum

fiyat çok ucuzmuş hemen gidip bitane sipariş vereyim bari

Yorum

Bugün çanakkalede gördüm 520d kadar havası yok :P işin şakası tabi güzel araba
                  ama şöyle bi olayda var fiyatı düştüğü için piyasada zaten çok olan 5 kasa dahada çok artıcak,
                  offf bak 5 kasaya bak muhabeti kalkacak, gözler artık 6 ve 7 ye kayar gider,
                  520i düşünen arkadaşlar e180'de güzel bi seçenek arkadan e180'i sil oh mis...
                  İmza görselinizin ölçüleri kurallara aykırıdır, lütfen kontrol ediniz - [url=http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=3.0]Forum Kuralları; Madde 44

https://lh3.googleusercontent.com/-X9QVeKBSx1I/Um0E0G4icaI/AAAAAAAAAGQ/Saue3V4F5G4/w649-h553-no/DSCF2220.JPG

Yorum

Aracın motor şanzıman uyumu oldukça başarılı araçta 3 kişiydik ve klima açıktı herhangi bir zorlanma yok gayet akıcı bir performans sunuyor. İç hacim genişliği gayet yeterli ve kullanıcıya bej döşeme ile ferah bir alan oluşuyor.
                    Araçta 18" jant olmasına rağmen darbe emişi ve konforu memnun edici özellikle bozuk zeminde kullanıcıya hissiyatı minimuma indiriyor. Araç yalıtım anlamında ise tatminkar buldum gerçi üst hızlara çok fazla çıkma şansım olmadı.
                    Araç viraj içine hızlı ve dip gaz girerseniz arkadan kayıyor ama kesinlikle 520d gibi birden atmıyor kullanması daha keyifli ve kontrollü 520i'nin.
                    Can alıcı nokta ise bu tarz bir kullanımda 9-10 lt. arasında tüketim sunuyor bu da bu segmentte böyle genişlik ve ağırlıkta bir araç için makul bir tüketim diyebilirim. Tabi sakin kullandın mı 8 litrelerde dolaşmakta mümkün bir seçenek. Araç ayrıca genellikle 2000 devirin altına kolay kolay inmiyor bu da aracın max. torku sürekli verdiği devirde akıcı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor
                    Araç sürüş modlarına göre gösterge ekranını değiştiriyor ne yazık ki gösterge tam net çıkmadı fakat dikkatli bakarsanız ben sürüş modunu değiştirdikçe araç otomatik olarak farklı bir ekrana geçiyor.
                    Araçta videoda da fark ettiğiniz gibi yokuş aşağı ellerimin bırakmış bir şekilde sert bir fren yaptım ve araç sağa sola sapmadan olduğu yerde durdu bu da Bmw 'nin çok sevdiğim ayrı bir özelliğidir.
                    Saolsun test görevlisi bana karşı çok anlayışlıydı. Zannedersem test görevlisine aracı biraz ben tanıtmış gibi oldum
                    Fiyat konusunda memnun edici bir donanımda (+ metalik renk ve çok kollu şık bir 17" jantla) 520i ortalama 160 bin tl ye denk geliyor. 320d en dolu olanları ise vergi sistemimiz yüzünden 160 bin tl ye geliyor burada kullanıcının hangi marka modele daha çok ilgi duyuyorsa onu alması gerektiği öne çıkıyor :/

Bunlarda konfigre ettirdiğimiz araçların fotografları

Videoda yine bilgilendirici açıklamalarda bulunuyorum lütfen HD izleyin
                    http://www.youtube.com/watch?v=cpicm_Ys1gY#
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Muharrem videoda 31 yaşında gibi çıkmışsın

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                        Bu bir işaret mi? Yaşımı mı çekemedin anlamadım ki

Sen beni birde 320d içinde gör haha haha
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Valla işaretsede, o işareti yandaki bayan vermiş

Yorum

Muharrem yandaki görevliye arabayı tanıtsaydın biraz.Test sürüşüne o çıkmış gibi duruyor.

Orjinal yazı sahibi: smg05

1,16'nın içinde 11 yaşında görünürsün haha
                            INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

muharrem arabayı sen mi satıyosun yandaki mi iyi eğitim vermişsin
                              arkadaş ne bilgisiz insanları veriyorlar şu araç satış işlerine..
                              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan
                                Muharrem yandaki görevliye arabayı tanıtsaydın biraz.Test sürüşüne o çıkmış gibi duruyor.

Orjinal yazı sahibi: smg05

1,16'nın içinde 11 yaşında görünürsün haha
                                Ağzına sağlık abi

Yorum

İşleniyor...
                                X