Dün Mengerler' de E serisini inceleme fırsatı buldum, aynı zamanda CLA yıda inceledim.
Gerçekten de Mercedes E serisinden başlıyor. Direksiyona oturduğunuz da malzeme kalitesi, işçilik ve detaylar alıp götürüyor insanı.
Arka koltuktaki diz mesafesiyse inanılmaz boyutta Test aracı olmadığından teste çıkma fırsatım olmadı, motorla ilgili yorum yapamayacağım.
Şubat yına kadar ellerinde tüm satışların yapıldığını söyledi danışman ayrıca biz galerilere satmak istemiyoruz ancak onlar yine sipariş veriyorlar diyo,
galeri olduğunu tespit ettikleri satışları iptal ediyoruz dedi.. Galerilere kazıklanmayın dedi
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
beni hep düşündürüyor 520 i kasası 520 d ile birebir aynımı olucak çünkü arada bi 50 60 kadar fark var sadece 400 cc ve 10 bg için okdr fiyat artmaz benide heveslendirdi bu durum ama d ile birebir olmazsa 2.el d almak mantıklı geliyor bana
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
beni hep düşündürüyor 520 i kasası 520 d ile birebir aynımı olucak çünkü arada bi 50 60 kadar fark var sadece 400 cc ve 10 bg için okdr fiyat artmaz benide heveslendirdi bu durum ama d ile birebir olmazsa 2.el d almak mantıklı geliyor bana
kasa olarak ne fark olabilir ki, aracın yanlızca motoru değişiyor. donanım paketine göre değişiklikler gösterebilir tabiki, bmw 520i' yi tek paket seçeneğiyle sunmazsa sıkıntı yok demektir. fiyat farkı 2000 cc motorun ötv vergisi farkından kaynaklanıyor başka sebep aramaya gerek yok bence.
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
2.0 ötvsi %80 olduğu için normalde 5.20d ile 5.20i nin arasında 3000euro var birinin ötvsi 13bin diğerinin 30bin euro oldugu için o fark,
yurt dısında farketmiyor fiyatları o kadar yani devlet baba sağolsun heryerde oldugu gibi burdada kendini gösteriyo...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Pazarlıkla çok büyük 5.20d için paralar düşüyorlarmış. Makyajlı kasa 5.20d için 75400 Euro, 5.20i için 68000 Euro fiyat vermişler bir abimize. Aynı donanım seviyesi diyor, 5.20d'nin liste fiyatı 90.000 Euro, 5.20i'nin 70.000 küsür dedi.
Pazarlıkla çok büyük 5.20d için paralar düşüyorlarmış. Makyajlı kasa 5.20d için 75400 Euro, 5.20i için 68000 Euro fiyat vermişler bir abimize. Aynı donanım seviyesi diyor, 5.20d'nin liste fiyatı 90.000 Euro, 5.20i'nin 70.000 küsür dedi.
5.20d 75bin 5.20i ise 55bin euro farklı bilgilendirme yapmıyalım bmwnin kendi fiyat listesidir bir önceki sayfada belirtilmiştir...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum