Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 IOS yüklü araçlar üretime geçiyor. Apple'in mobil işletim sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2014 IOS yüklü araçlar üretime geçiyor. Apple'in mobil işletim sistemi

http://www.intomobile.com/2013/06/10...veals-ios-car/

Honda, Mercedes, Ferrari, Nissan, Chevrolet, Kia, Hyundai, Jaguar and Volvo pledging their support, as well as others

Yani iphone veya ipad kullanıcıları yaşadı. Sevdikleri programları (arayüzler) araçlarında iPhone veya iPAd'leri ile destekleniyor olacak.
    Siri müzik sisteminizi kontrol edebilecek mi acaba?
    Araçlar gitgide akıllanıyor. Online araçlar hayatımıza hızlı girecek demektir.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Ynt: 2014 IOS yüklü araçlar üretime geçiyor. Apple'in mobil işletim sistemi

Perşembe sabahlar aracına binen Erhan'a bayan sesi ile şöyle bir sesli uyarı gelebilir.
    - Günaydın Erhan Bey!
    Bu akşam saat 20:00'de InsigniaTeam olağan toplantınıza gitmeniz için hatırlamta yapmak isterim...
    -Size her sabahki sevdiğiniz müziği mi çalayım yoksa Haberleri mi dinlemek istersiniz?
    -Bu arada yakıt ortalamanız hala çok yüksek 20lt/100 Km?! Trafik kurallarına uyalım lütfen...

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Adam'da kullanılacak olması lazım.

Yorum

digital teknoloji artık otomativ sektöründe son sürat uygulanmaya başladı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
          Perşembe sabahlar aracına binen Erhan'a bayan sesi ile şöyle bir sesli uyarı gelebilir.
          - Günaydın Erhan Bey!
          Bu akşam saat 20:00'de InsigniaTeam olağan toplantınıza gitmeniz için hatırlamta yapmak isterim...
          -Size her sabahki sevdiğiniz müziği mi çalayım yoksa Haberleri mi dinlemek istersiniz?
          -Bu arada yakıt ortalamanız hala çok yüksek 20lt/100 Km?! Trafik kurallarına uyalım lütfen...

haha haha haha haha
          [center]
          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

iOS için bu araçlara güncelleme gelecek mi acaba, 6.1.3 ile çıkıp 7ye güncellenir bakarsın, bu araçlar Wi-Fi'yede bağlanabiliyor mu

Edit: Ciddiyim?
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
            X