Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CLA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: CLA

Ben Izmirde araci inceledim,bence canlisini gormeden karar vermeyin
    Acikcasi Ben hayal kirikligina ugradim.
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Küçük gibi geldi abi banada şimdi
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
        Küçük gibi geldi abi banada şimdi
        Hele insigniadan sonra iyice kucuk gelir
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

adıda garip ya zayıflama hapı gibi tonalin cla hesabı
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

çok güzel arabada illede mercedes alacaksam tercihim c kasadan yana olurdu hemde arkadan itişli
            2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Beyler bugün gidip canlı olarak arabaya baktım. İçine oturdum. Arkasına oturdum. Aşık oldum ufak haylaza )
              İnsignia dan sonra tabii ki ufak hele arkası (benim boyum 1.92 kilo 97) ne diz mesafesi nede baş mesafesi açıkçası iki büklüm oldum (arkaya oturan düşünsün ben sürmek için alıyorum) ihihi çok yetersiz , bagajı çok iyi geldi bana şöför tarafı insigniadan biraz daha ufak baş yükseklik mesafesi fena değil gibi (benim boyuma rağmen) ama yine de aynı insignia ya aşık olduğum gibi bunada aşık oldum ön sipariş alımına başlamışlar en erken ağustos teslim amg paket en dolusu beyaz renk 107 tl pazartesi test aracının plakası çıkıcak ismimi ön kayıt yaptırdım test sürüşü yapıp kararımı vericem bakalım hele

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

107 000 tl valla para değil bu arabaya bende cok beğeniyorum bu arabayı
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                  adıda garip ya zayıflama hapı gibi tonalin cla hesabı
                  haha haha haha
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

DÜn yolda metalik girisini gördüm. Arkadan neredeyse CLS ile aynı hatta daha güzel. Ama boyutlar nenediyle yandan ve önden tabii ki bir CLS değil. ama yine de ben olsam sırf şekli nedeniyle E veya C alacağıma CLA alırdım. Yalnız AMG body olmayınca araç çok çekici değil.

Yorum

yebi CLA yı yollarda görmeye başladık, açıkçası bende hayal kırıklığına uğradım, çakma çin malı mercedes gibi olmuş

Yorum

Iyi ki cla yi beklemeden bmw almışım,yoksa kurdan kol gibi girecekti
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

nasıl ne gibi bülent abi
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                            nasıl ne gibi bülent abi
                            Kurma kolu
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

he o banadamı evet abi baya kar elde ettin sen aldığın fiyatın üzerinde satarsın aracını bugün koysan nete ...
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

hihoDun araci test etmeye gittim,aracin ici hemen hemen c serisi(boyut olarak)ile ayni arac amg paketti dis dasirimina laf etmek gereksiz olur kusursuz bir tasarimi var.test ederken yanimdaki hanfendi surtunmenin cok az oldugunu ve aerodinamiginin cok iyi oldugunu soyledi.aracin icinde sevmedigim tek sey ekrando yeni cliodaki gibi sanki tasarlarken unutulmusta son anda silikonla oraya tutturulmus hissi veriyordu.onun haricinde ic tasarimida guzeldi.ic malzemenin kalitesini bilemiyorum ama kasisli bir yoldu ve aracin icinde bizdeki gibi ses gelmiyordu.birde otomatik arac pek kullanmadim ama gaza dokununca hereket etmiyodunarac cok az daha basmaniz gerekiyo pedala.
                                A serisi kullanmadİm ama c serisi kullandim c e gore suspansiyonlari biraz sert geldi.
                                Gidiyomu diye bastim biraz 0-100 ivmelenmesi gayet iyiydi.
                                Fiyatini sordum en son siparisimiz amg paket 106.000 tl dedi
                                Ve 2014 Nisan ayina kadar siparis almadiklarini ismimizi yazdirirsak nisanda bizi arayacaklarini eger hazir istersek 1-2 ay icinde ozel istersek 3 ay icinde getirebileceklerini soyledi.sanrm arac yok satiyor

Yorum

İşleniyor...
                                X