almanyada da vergiyle satıyorlar, oradan çok da yüksek olmayacak buradaki fiyatları, orada 66 ise burada en fazla 80 civarında olacaktır tahminim, çünkü diğer araç fiyatları da bu civarlarda geziyor... 122 bg de canavar gidiyor söylemek isterim yani, sürdüm kendisini a serisinde, insignia 1.6 turbodan inen hayal kırıklığı yaşamaz
arkadan itiş olsa alınırdı ama önden çekişli bir arabaya 100 bin akıllı işi değil viraj dönerken yan giden bi bmw cinin yüzündeki mutluluğu bu arabanın içinden görmek istemem doğrusu 1.6 arabaya yaklaşık 60 bin dolar ödeten vergi sistemimizden allah razı olsun pray
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
araç güzel lafım yok iddalı. yoksa araç güzel olmasa önden çekişli mersedese bakan olmaz.. ama şöyle bir durum var merso ve bmw nin ruhu arkadan itiştir yavv. o ruh olmadımı olmuyor tadı yok.. yoksa uzun süredir takip ediyordum. c200 amg alacaktım
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Bugun mersedes e270cdi la gezdik yanladik biraz bir kez daha anladim arkadan itis farkli bi dunya insanlarin neden bombos jant kapakli,plastik direksiyonlu bmw ler aldigini anladim surus keyfi bambaska yani onden cekisli bi mersedese ben bu kadar para vermem ama tabiki baskasi verebilir saygi duyarim
Yorum