Arkadaşlar bugun max payne 3 almaya karar verdim ancak oyun 26.7 GB .Oyunu oynayan var mı bu kadar GB'ı hak ediyor mu ? oyunun içinde gezme ve araçları kullanma gibi özellikler var mı rolleyes
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Max Payne 3*
Collapse
X
-
Ynt: Max Payne 3*
Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞKArkadaşlar bugun max payne 3 almaya karar verdim ancak oyun 26.7 GB .Oyunu oynayan var mı bu kadar GB'ı hak ediyor mu ? oyunun içinde gezme ve araçları kullanma gibi özellikler var mı rolleyes
arkadaşlaaaaaaaaarrr !!!
[size=50pt][b]ASTRAŞK
-
ben çıktıgının ertesi günü bitirdim oyunu grafikler muazzam oyun çok zor oyun içinde dolaşma yok araç kullanma gibi bir olay yok olayın özü organ mafyasını kovalıyorsunuz ama muhteşem aksiyon sahneleri var çok fazla flashback var ve geçemiyorsunuz mecbur izliceksinizDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞKzorluk dereceleri var mı kaç saatlik oyun acaba 26.7 gb lık oyunu bir günde bitirmek büyük başarı
buda görevlerden 1 kısım
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞKkafamda bir bu oyun birde watch dog var ikiside çok güzel görünüyor oyun bari uzun sürseydi güzel olurdu :/Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: duownageOrjinal yazı sahibi: ASTRAŞKkafamda bir bu oyun birde watch dog var ikiside çok güzel görünüyor oyun bari uzun sürseydi güzel olurdu :/
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞKOrjinal yazı sahibi: duownageOrjinal yazı sahibi: ASTRAŞKkafamda bir bu oyun birde watch dog var ikiside çok güzel görünüyor oyun bari uzun sürseydi güzel olurdu :/
http://www.youtube.com/watch?v=Ug2UYSRJOmQ#wsDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Benim orjinal aldigim cok az sayida oyundan biridir Max Payne. Oyunun boyutu fazla ama fazlaligi gorevlerinden dolayi degil, multiplayer modlari. Sizin dediginiz ucma olayi (Bullet Time modu) bu oyunda var. Silahlarin kullanimi, seslerdeki gercekcilik beni oyun oynarken benden aldi. Tavsiye ederim. Ozellikle oyun icerisinde bazi anlarin yavaslamasi ve sizden kisa surede ortami tamamen temizlemenizi isteyen kisimlarda, iyice gaza geliyorsunuz. Sanirim, Onur ozellikle muzikten dolayi gaza gelmeniz icin finali paylasti. Tavsiyem, Health - Tears muzigini dinleyin. Gaza gelirseniz, oyunu edinirsiniz zaten.'11 Insignia | Edition + Elegance | 1.6T | Olimpik Beyazhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CRRBenim orjinal aldigim cok az sayida oyundan biridir Max Payne. Oyunun boyutu fazla ama fazlaligi gorevlerinden dolayi degil, multiplayer modlari. Sizin dediginiz ucma olayi (Bullet Time modu) bu oyunda var. Silahlarin kullanimi, seslerdeki gercekcilik beni oyun oynarken benden aldi. Tavsiye ederim. Ozellikle oyun icerisinde bazi anlarin yavaslamasi ve sizden kisa surede ortami tamamen temizlemenizi isteyen kisimlarda, iyice gaza geliyorsunuz. Sanirim, Onur ozellikle muzikten dolayi gaza gelmeniz icin finali paylasti. Tavsiyem, Health - Tears muzigini dinleyin. Gaza gelirseniz, oyunu edinirsiniz zaten.
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
Yorum