Hawaideyiz hawai.Ibizayı napalım millet 10 lwl altıyken sürtüyorduk orda Erdem Hawpel de Mevlüt usta varmış çok övdüler orayı bir deneyim diyorum sen de gel spontene bir buluşma olur
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Nissan GTR ile zaman zaman mola vererek 93 dakikada Hawai adasının etrafında yaklaşık 1,5 tur attım, 302km yol gitmişim, yani ortalama hızım saatte 195km cool
gerçek hayatta da bir supersport'um olsun isterdim
bu arada videoyla ilgili yorumlarınızı alıyım, çok anormal beklenmedik şeyler oldu ya ihihi
Hawaideyiz hawai.Ibizayı napalım millet 10 lwl altıyken sürtüyorduk orda Erdem Hawpel de Mevlüt usta varmış çok övdüler orayı bir deneyim diyorum sen de gel spontene bir buluşma olur
Abi Hawpel'deki Mevlüt Usta bedelliden yararlanmış, askere gitmiş. Ben iki saat içerisinde kuruyorum oyunu. Telefonumu biliyorsunuz zaten. Gerekirse oradan da görüşürüz.
Birazdan giriyorum sabaha kadar devam aynen
Orhun abi ben de aynı olduğunu düşünüyorum serverların. Nick olarak bizi ekle istersen bulursa aynıdır. HasanfurkaN benim nick.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum