Nissan GTR ile zaman zaman mola vererek 93 dakikada Hawai adasının etrafında yaklaşık 1,5 tur attım, 302km yol gitmişim, yani ortalama hızım saatte 195km cool
gerçek hayatta da bir supersport'um olsun isterdim
bu arada videoyla ilgili yorumlarınızı alıyım, çok anormal beklenmedik şeyler oldu ya ihihi
Çağrı söylemiyosun ki birlikte yürüyelim hep tek tabanca gidiyosun olmuyor ama....Böyle bir Frim şekli mi olur?Sen o kadar atraksiyonu yaşarken bir yere çarpmamışsınya helal olsun obaa
bugün benim internetim bi garipti, etrafında online kişiler varken bi anda hepsi kayboluyor, 2-3 dk sonra geri geliyordu. zaman zaman listeye baktım oyunda olan varmı diye ama kimse yoktu bende sesimi çıkartmadım
Nissan GTR ile zaman zaman mola vererek 93 dakikada Hawai adasının etrafında yaklaşık 1,5 tur attım, 302km yol gitmişim, yani ortalama hızım saatte 195km cool
gerçek hayatta da bir supersport'um olsun isterdim
bu arada videoyla ilgili yorumlarınızı alıyım, çok anormal beklenmedik şeyler oldu ya ihihi
Güzel Takla Atmış ve Red Line da gitmişsin aynı ben haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Geçenlerde kaydettiğim S3 videosu. Forumda S3 le kapışma muhabbeti dönerken çekmiştim
Video kalitesi düşük lakin tam ayarda kaydedince 3 gb falan tutuyor, uploadı geçtim depolaması bile dert.
Ses senkronizasyonu yarım saniye falan kaymış bu arada niye olmuş bilmiyorum.
Yakıt ekonomisi yaptım zaman zaman 24 kuruş yakıyor 100 kmh 6. vites sabit hızda :P
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Geçenlerde kaydettiğim S3 videosu. Forumda S3 le kapışma muhabbeti dönerken çekmiştim
Video kalitesi düşük lakin tam ayarda kaydedince 3 gb falan tutuyor, uploadı geçtim depolaması bile dert.
Ses senkronizasyonu yarım saniye falan kaymış bu arada niye olmuş bilmiyorum.
Yakıt ekonomisi yaptım zaman zaman 24 kuruş yakıyor 100 kmh 6. vites sabit hızda :P
Arabayı iyi sıkıştırmışsın dostum ama 4. vitese geçtiğinde sanki Turbo boğuluyor. Ibiza Opibiz'de kontrol mü ettirsen acaba?
Ben yarın gece oyunu kuracağım. Laptop'ımı servise vermeden önce save dosyalarımı yedeklemiştim. Umarım yarın yükledikten sonra, save'i de yapıştırınca hiç uğraştırmaz. Ha bu arada yarın(bugün), şu bana kafayı takan beyaz Ferrari'li biri vardı. Tüm gün onu arayacağım. Bir çeşit intikam cool
Yorum