Bana uyar çağrı ben de boş boş gezmeyi seviyorum benim de birikiyor 1000er 1000er genelde.Fırat önce 10.seviyeye gelip hawaii'ye gelmen gerekiyor çünkü klubü oraya kurduk.İkincisi ben seni hala ekleyemiyorum online oynadığına emin misin.Start'a basıp People bölümüne geldiğinde baska isimde kullanıcıları görebiliyo musun?
12. seviyeye ulaştım. Hawaii'deyim. Bir Audi Q7 ve bir de Audi R8 sahibiyim. Online oynamak için TDU2 nin sitesinden hesap oluşturdum. Hesap bilgilerimide oyuna ilk girişte kaydettim. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Start veya people diye bi seçenek göremiyorum ayrıca.
Nick: firat12
Hasan doğru söylüyor oyuna girerken buraya yazın da giren olursa boş boş gezmemiş olur hem de yarış yaparız başkalarıyla.Hasan ile ben yapıyoruz arada Hasan sağolsun bize puan kazandırıyor
Fırat girdiğimde yine eklemeye çalışıcam belki bu sefer olur.Peki oyunda sol tarafta gps haritanın kenarında yeşil renkli nissanın amblemine benzer bir simge gözüküyor mu?
Hasan doğru söylüyor oyuna girerken buraya yazın da giren olursa boş boş gezmemiş olur hem de yarış yaparız başkalarıyla.Hasan ile ben yapıyoruz arada Hasan sağolsun bize puan kazandırıyor
Fırat girdiğimde yine eklemeye çalışıcam belki bu sefer olur.Peki oyunda sol tarafta gps haritanın kenarında yeşil renkli nissanın amblemine benzer bir simge gözüküyor mu?
Evet öyle bi simge var ama kırmızı. şimdi yeni profil açtım onda yeşil yanıyor. demek eskisini yanlış girmişim bilgilerini. save dosyalarını yeni profile atsam çalışırmı yine?
ufak bilgi; oyuna girince başkalarının oyunda olup olmadığından haberdar olmanın yolu var,
hem oyuna girince altta sıra sıra isimler çıkıyor (eğer online arkadaş varsa) hemde esc>people menüsünde online olanlar gözüküyor.
Fırat, offline profilini online ile değiştiremezsin, online ile sıfırdan başlaman lazım. bu mantıklı bir sistem, yoksa nette dolaşan save dosyaları ortalığı karıştırırdı
Gündüzleri giriyorum genelde ama ondada sinirlenip çıkıyorum Görev yapmaya çalışıyorum 5-10 saniye daha verse yapcam görevi vermiyo bitişe 50 metre kala süre bitiyo çok fena sinirleniyorum
Biz onu oyun içinde alamıyo muyuz?Bence en iyi viraj alan araba Ferrari.Bunlar hızlı ama virajlarda bir dengesizlik yaşıyorum.Benim 430 daha iyi dönüyor sanki
hoooopp SS'ime laf söyletmem Veyron SS manyak bişey, oyunda en seri kalkış ona ait, yarış içerisinde Pagani bazen avantajlı olabiliyor. ama SS'inde yol tutuşu müthiş. karting arabası gibi çat çat dönüyor
Pagani falan yalan. Şu 31.500 tl veren multiplayer challengeda bugün Koenigsegg CCXR'lerle Bugatti Veyron SS'ler kapıştık.8 kişi 4 e 4 tü, ben ve başka bir CCXR ilk 2 bitirdik genelde. Kalkışta 1. viteste ben öne çıkıyorum 2-3-4. viteslerde SS'ler önde oluyor 5. viteste SS in anası ağlıyor resmen geçmediğim SS kalmadı CCXR nin 6. vitesini saymıyorum bile araba canavar gibi tek eksiği manuel vites olması, bugattideki gibi hızlı değitirmiyor Düzlükte affetmedim hiçbirini
SS sahiplerinden drive slow furkan uyarıları aldım yatağa rahat rahat giriyorum artık
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum