Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam TDU2 Buluşmaları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Ibiza Buluşması 25.08.2011

Orjinal yazı sahibi: firat12
    Klübe nereden katılıyoruz ve şartları var mıdır?
    Fırat nick ne senin? Ya da beni ekle oyundan : HasanfurkaN
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
      Bana uyar çağrı ben de boş boş gezmeyi seviyorum benim de birikiyor 1000er 1000er genelde.Fırat önce 10.seviyeye gelip hawaii'ye gelmen gerekiyor çünkü klubü oraya kurduk.İkincisi ben seni hala ekleyemiyorum online oynadığına emin misin.Start'a basıp People bölümüne geldiğinde baska isimde kullanıcıları görebiliyo musun?
      12. seviyeye ulaştım. Hawaii'deyim. Bir Audi Q7 ve bir de Audi R8 sahibiyim. Online oynamak için TDU2 nin sitesinden hesap oluşturdum. Hesap bilgilerimide oyuna ilk girişte kaydettim. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Start veya people diye bi seçenek göremiyorum ayrıca.
      Nick: firat12
      2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Hasan doğru söylüyor oyuna girerken buraya yazın da giren olursa boş boş gezmemiş olur hem de yarış yaparız başkalarıyla.Hasan ile ben yapıyoruz arada Hasan sağolsun bize puan kazandırıyor

Fırat girdiğimde yine eklemeye çalışıcam belki bu sefer olur.Peki oyunda sol tarafta gps haritanın kenarında yeşil renkli nissanın amblemine benzer bir simge gözüküyor mu?
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Hasan doğru söylüyor oyuna girerken buraya yazın da giren olursa boş boş gezmemiş olur hem de yarış yaparız başkalarıyla.Hasan ile ben yapıyoruz arada Hasan sağolsun bize puan kazandırıyor

Fırat girdiğimde yine eklemeye çalışıcam belki bu sefer olur.Peki oyunda sol tarafta gps haritanın kenarında yeşil renkli nissanın amblemine benzer bir simge gözüküyor mu?
          Evet öyle bi simge var ama kırmızı. şimdi yeni profil açtım onda yeşil yanıyor. demek eskisini yanlış girmişim bilgilerini. save dosyalarını yeni profile atsam çalışırmı yine?

Yorum

İşte o yeşilse artık görebilirim seni demek oluyor.Dene ama hiçbir fikrim yok inşallah olur

Yorum

İşte o yeşilse artık görebilirim seni demek oluyor.Dene ama hiçbir fikrim yok inşallah olur
              Denedimde demin olmadı. Şimdi biraz daha detaylı denicem. Eğer olmazsa daha bırakırım oyunu o kadar emeğim boşa mı gitcek.

Yorum

Girecek olan varsa girelim beraber..

Yorum

ufak bilgi; oyuna girince başkalarının oyunda olup olmadığından haberdar olmanın yolu var,
                  hem oyuna girince altta sıra sıra isimler çıkıyor (eğer online arkadaş varsa) hemde esc>people menüsünde online olanlar gözüküyor.

Fırat, offline profilini online ile değiştiremezsin, online ile sıfırdan başlaman lazım. bu mantıklı bir sistem, yoksa nette dolaşan save dosyaları ortalığı karıştırırdı
                  InsigniaTEAM

Yorum

Fırat o zaman yeniden başla zaten çabuk gelişirsin ama tabi sen bilirsin

Yorum

Gizli araçları bulmak çok puan getiriyor.Bizde bomba işareti olan görevler.Ben öyle öyle 12lvl oldum

Yorum

Hani hiç oynamıyosun Uğur

Yorum

Gündüzleri giriyorum genelde ama ondada sinirlenip çıkıyorum Görev yapmaya çalışıyorum 5-10 saniye daha verse yapcam görevi vermiyo bitişe 50 metre kala süre bitiyo çok fena sinirleniyorum

Yorum

Oyuna girmek isteyen varsa beklerim oyuna giriyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Biz onu oyun içinde alamıyo muyuz?Bence en iyi viraj alan araba Ferrari.Bunlar hızlı ama virajlarda bir dengesizlik yaşıyorum.Benim 430 daha iyi dönüyor sanki
                              hoooopp SS'ime laf söyletmem Veyron SS manyak bişey, oyunda en seri kalkış ona ait, yarış içerisinde Pagani bazen avantajlı olabiliyor. ama SS'inde yol tutuşu müthiş. karting arabası gibi çat çat dönüyor
                              Pagani falan yalan. Şu 31.500 tl veren multiplayer challengeda bugün Koenigsegg CCXR'lerle Bugatti Veyron SS'ler kapıştık.8 kişi 4 e 4 tü, ben ve başka bir CCXR ilk 2 bitirdik genelde. Kalkışta 1. viteste ben öne çıkıyorum 2-3-4. viteslerde SS'ler önde oluyor 5. viteste SS in anası ağlıyor resmen geçmediğim SS kalmadı CCXR nin 6. vitesini saymıyorum bile araba canavar gibi tek eksiği manuel vites olması, bugattideki gibi hızlı değitirmiyor Düzlükte affetmedim hiçbirini

SS sahiplerinden drive slow furkan uyarıları aldım yatağa rahat rahat giriyorum artık
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Online sorununu hallettiğim 2 günün ardından yine 12. seviyeye ulaştım ve şuan 900.000 $ para yaptım. Hawaii akar.

Yorum

İşleniyor...
                                X