Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam TDU2 Buluşmaları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Ibiza Buluşması 25.08.2011

Valla ben 430 ile daha iyi dönüyorum ama o da güzel 1.5 milyon $ verdim gider tabi.Çağrı seni Hawaii'de görmiyoruz artık
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

beni hawaide değil oyunda göremezsin ihihi fırsat olmuyor giremiyorum. kulübe bile katılmadım hala
      InsigniaTEAM

Yorum

Farkettim onu daha bir katkıda bulunmadım klubümüze gözümden kaçmadı en yakın zamanda bekliyoruz seni

Yorum

yaaa şey işte veyron'un fxx'in mp4'ün felan vergileriydi yakıtıydı derken para kalmadı yaw

desemde inanmazsınız ihihi inşallah yapıcaz tabi bi yardım ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

Zaten artık paramız var yani bize Xp lazım.Gelin de yarış yapıp Xp kazanalım klübümüzü daha üst sıralara taşıyalım.En son 2500 küsürüncüydük

Yorum

Oyuna girmek isteyen olursa ben Fırat'ı biraz gezdiricem Ibiza'dayız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Oyuna girmek isteyen olursa ben Fırat'ı biraz gezdiricem Ibiza'dayız
                Şuan Ibiza'da tek başımayım. Gelmek isteyen olursa bekliyorum
                2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

bende hawai'de tek gezdim Eymen değişiklik olsun dedim 458 Italia aldım, cidden yol tutuş iyiydi. yalnız 430'u beğenmedim ben.
                  tdu1'in kral arabası 430'du, hatta o kadar çok sürdüm kü 11.000 km devirdim arabayla, periyodik bakıma sokacaktım artık
                  tdu1'in 430'u tdu2'de 458 olmuş. sürüşü çok zevkli. 599 GTO bi başka ama

ne diyeceğim, oyunlara bu kadar ilgiliysek kültür&sanat'a birde oyun bölümü ekleyim, ilgilenir misiniz? başka oyunları da konuşuruz orada.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Ben ilgilenirim çağrı özellikle strateji oyunları(Total War vs.) ve NFS serileri falan filan.Biraz ara verdim okuldan dolayı ama yine sardı bu oyun beni
                    Oyunda mısın girelim?Ben de 458 test sürüşü yaptım ama alamamıştım alıcam bir tane beyaz ama Ben 430 dan çok zevk alıyorum 1000kmye yaklaştı beim de bir ara Fermas'a uğrayacam

Yorum

Cagri, sundugun cok guzel bir fikir. TDU disinda farkli oyunlarla da turnuvalar yapabiliriz. Biz her gece saat 1den sabaha kadar oturur SWAT4 oynardik. Belki bu ekiple de bunu yapabiliriz.

TDU1'in en guzel arabasi 450 falan degildi. Orada A8 vardi. Dusuk devir, yuksek vitesle gercekci olarak o arabayi kullanmanin zevki baska hicbir oyunda yoktu. Su ana kadar da oyle super bir araci hicbir oyunda elimde bulundurmadim. Bu oyunda da en cok Q7 ile Rs6 hosuma gidiyor.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Erdem ben de burada jip olarak B4 olmasına rağmen Touareg arazide Q7'den daha başarılı buluyorum ama tabi benim görüşüm.B3 ise ML63 AMG bence çok iyi.Şimdiye kadar F430dan çok zevk aldım.Veyron iyi hoş da sonuçta sürat arabası basıyo basıyo ama o hızlarla viraj alamıyo bu bakımdan F430 daha iyi geldi araba zor savruluyor.Dağ yollarında akıyor adeta.Bir de Nissan GT-R hiç unutmuyorum.Verdiğimiz ücrete göre çok iyi araçtı.Yeni kullanıcıların ilk alması gereken spor araç diye düşünüyorum.RS6 çok severim kullanmak nasip olmadı alıcam ondan da artık zenginim

Yorum

bak Eymen zenginim dedinde aklıma geldi frim'den kazandığımız paraları zaman zaman kulübe yatıralım diyorum ne dersiniz? ben genelde 950 yada 1500 olana kadar biriktiriyorum frimi. böyle böyle 5-10.000 kazandıkça kulübe yatıracağım. hep beraber böyle yaparsak hem para birikir hem kendi hesabımızdan bi anda çok para kaybetmemiş oluruz.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Klübe nereden katılıyoruz ve şartları var mıdır?
                            2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Bana uyar çağrı ben de boş boş gezmeyi seviyorum benim de birikiyor 1000er 1000er genelde.Fırat önce 10.seviyeye gelip hawaii'ye gelmen gerekiyor çünkü klubü oraya kurduk.İkincisi ben seni hala ekleyemiyorum online oynadığına emin misin.Start'a basıp People bölümüne geldiğinde baska isimde kullanıcıları görebiliyo musun?

Yorum

Beyler yarış yapın yarış Club vs club yoksa xp alamıyoruz 1000 civarı xp var 10.000 olsun da level alalım club arabaları açılsın yavaştan
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X