Biz orada gaza basmıyoruz bile. Ayıp ayıp. Bunu bile malzeme yapıyorsun ya.
Diyoruz ki, aynı model arabalarla yarışalım. Tamam, güzel. Tam yarışıyoruz arkadan biri söyleniyor ''Yarış ne zaman bitecek?'' Bitince de yok efendim vitesi yanlış attım, yok önüme araba çıktı vs. Yapmayın bunları, biraz kabul edin yaptıklarınızı yahu
Güzel eğlence oluyor, bu akşama kadar Eymen'le ben biraz kasalım da akşama sağlam bir yarış yapalım aynı model arabalarla.
e tabi ne zaman bitecek derim, aynı araba dediğin Subaru 6.vites max. 269 yapıyor otobanda istediğin kadar bas 270 demiyor araba, dümdüz yolda arabayı bağırta bağırta gitmekten sıkıldım direksiyonu bile bıraktım kendi kendine gidiyordu araba haha
Orjinal yazı sahibi: Power
Aynen Çağrı FPS yerlerde geziyor Fatih abi'ye danış derim ben bu konu için.
oynarken sorun yok sürekli 1920x1080 oynuyorum ama kayıt esnasında kasıyor. kaydederken frapsin ayarlarından yarı çözünürlüğe indiriyorum bir sıkıntı yok rahatım böyle
e tabi ne zaman bitecek derim, aynı araba dediğin Subaru 6.vites max. 269 yapıyor otobanda istediğin kadar bas 270 demiyor araba, dümdüz yolda arabayı bağırta bağırta gitmekten sıkıldım direksiyonu bile bıraktım kendi kendine gidiyordu araba haha
Oyunun tek sevmediğim özelliği. Top speede çıktıktan sonra 1 kmh bile artmıyor. 4 lvl çipli Audi S5 mesela top speed 288 yokuş çıkarken de aynı inerken de..
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Sesi yeter Hasan. Simdi bana 200K'ya guzel bir sey soylemen lazim gece binecegimiz.
A1 alma. Çünkü şimdi A1 alacaksak ben Koenisegg getiririm Çağrı abi Veyron SS getirir talan olursunuz yine A2 al mesela R8, veya Mercedes SLR McLaren alabiliyorsan al en hızlıları onlar A2 grubunun. Beraber gazlarız yine.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum