Bu arada videoda 6.20'deki Eymen'in hareketine hala gülüyorum
Tam yanımdaydı oraya girdiğinde ben de çok gülmüştüm Bu arada benim Camaro yeşil değil yahu açık mavi karbon kaplama yaptırdım Gerçi artık metalik beyaz. Bu arada videonun başında bana bir de Aston Martin DB9 yazmışsın ama full Camaroyla geziyorum?
Ya senin DB9'la benimle kapışmaya çalışmalarını videoya almıştım da sonra fazlalık oluyorr diye sildim. Eklendiği için bir kere kaldı o.
Orjinal yazı sahibi: cagri
şu "makasımsı" hareketlere birde benim ekrandan bakalım
Biz orada gaza basmıyoruz bile. Ayıp ayıp. Bunu bile malzeme yapıyorsun ya.
Diyoruz ki, aynı model arabalarla yarışalım. Tamam, güzel. Tam yarışıyoruz arkadan biri söyleniyor ''Yarış ne zaman bitecek?'' Bitince de yok efendim vitesi yanlış attım, yok önüme araba çıktı vs. Yapmayın bunları, biraz kabul edin yaptıklarınızı yahu
Güzel eğlence oluyor, bu akşama kadar Eymen'le ben biraz kasalım da akşama sağlam bir yarış yapalım aynı model arabalarla.
Siz oyunun görüntü ayarlarını falanmı düşürdünüz yahu yada youtube'un convert etmesi yüzünden mi midtown madness 2 gibi duruyor ? Böyle olması gerekmiyormu bu oyunun normalde.
Siz oyunun görüntü ayarlarını falanmı düşürdünüz yahu yada youtube'un convert etmesi yüzünden mi midtown madness 2 gibi duruyor ? Böyle olması gerekmiyormu bu oyunun normalde.
Yorum