bu akşam dünden daha sinir bozucu olacak anlaşılan angry
aynen ya angry Erdem le tam peşpeşe gazlıyoruz birden server hata veriyor oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyoruz.. üstelik seni de çağıramıyoruz İnvite kilitli ikimizinde... alala
join de işlemiyor... görünmüyorsun bize.. bu nasıl bir serverdir anlamadım gitti ha
launcher ekranında bağlantımızı yeşil yapmak için ne yapmak gerekiyor bilen varmı? benim hep turuncu, böyle sorun çıktığında da kırmızı oluyor, hiç yeşil olarak bağlanamadım
ben gündüzleri girerken özellikle dikkat ediyorum genelde yeşil ara ara turuncu oluyor kardeşim de masaüstü PC den online oynuyor onunki de aynı.. ara ara yeşil ara ara turuncu.. bu nasıl iş anlamadım gitti.. acaba yoğunlukla alakalı olabilir mi? alala
launcher ekranında bağlantımızı yeşil yapmak için ne yapmak gerekiyor bilen varmı? benim hep turuncu, böyle sorun çıktığında da kırmızı oluyor, hiç yeşil olarak bağlanamadım
Ben çalıştığım işyerinde denemiştim.Yeşildi ama bağlanamıyordu. Evde turuncu sorunsuz girebiliyorum
Çağrı, sunucu yine oyundan attı senin sınavın var sanırım, istersen uyu bir güzel dinlen kardeşim sonra gırsat bulunca tekrar gireriz sınavında BAŞARILAR diliyorum.. iyi geceler..
Sizin yorumlarnızı okuyunca oyunu cok oynama istegim geldi indirdim torentten update yaparken durdu bır anda error 5 die bir hata verdi ve hala diyor maad nasıl halledebilirim bir yardımcı olursanız...
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
Yorum