Eski bilgisayardaki oyunu kaldırdım.Lisansı iptal ettim ordan.Yeni makineye kurdum. Yaklaşık 1 GB lık güncellemeyi yapıyor şuanda. Bitince göreceğiz ne olacak
Valla yeni araçlar,motosikletler falan eklenmiş ama ben motosiklet alamıyorum.Sanırım token istiyor Bayıldım ben motosikletlere sadece test sürüşüne izin veriyor
Motosikletleri görünce şeytana uydum ve 5$ karşılığında 400 Atari token aldım Normalde vermezdim ama kırmızı Ducati Desmosedici RR beni benden aldı.Yenş olan araçların fiyatı 80 AT yani 5 dolar ile 5 adet yenş araç alınabiliyor.Artık aranızda iki tekerlekli bir araç var ona göre dikkatli kullanın dostlar ben ağaca burunca adam uçuyo ihihi sizin gibi kafes korumam yok haha
Şöyle bir baktım Token olayına da düzgün araba yok gibi. Sadece RS5 hoşuma gitti. Ona da gerek yok. Aslında gtainside gibi TDU için de güzel destek ve modellemeler olsa süper gazlanır da...
Valla sorunsuz aldım.Erdem sadece sitede değil oyun içerisine de bir kaç araç güncellemesi olmuş.DLC3 için Pagani Huayra,Koenigsegg Agera gibi araçlar konuşuluyor atarinin forumunda ama güncelleme ne zaman gelir bilmiyorum.Ben motosikleti görünce dayanamadım ama inan Ducati son hız 307km/h 0-100 2.5s. olunca 0-250 de çoğu SS'i üzdüm dün gece.Bir de boyut küçük olunca makaslar kolay oluyor.Neyse müsait olunca ben oynarım olmadı tel. haberleşiriz
Eski bilgisayardaki oyunu kaldırdım.Belgelerim'de ki Eden Games klasörünü almıştım ordan. Yeni bilgisayara yükledim.Güncellemeyi yaptım.Direkt Belgelerime attım o klasörü.Oyuna girdiğimizde "Click Start yazan yerden ileri geçmiyor. Belgelerimdeki Eden Games'i sildiğimde hesap ismi, şifre istiyor giriyorum yine aynı yere dönüyor.
Eski bilgisayardaki oyunu kaldırdım.Belgelerim'de ki Eden Games klasörünü almıştım ordan. Yeni bilgisayara yükledim.Güncellemeyi yaptım.Direkt Belgelerime attım o klasörü.Oyuna girdiğimizde "Click Start yazan yerden ileri geçmiyor. Belgelerimdeki Eden Games'i sildiğimde hesap ismi, şifre istiyor giriyorum yine aynı yere dönüyor.
Sunucular da mı sorun var acaba alala
Sunucularda bir sıkıntı yoktur herhalde Uğur, hala devam ediyor mu sorun?
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Sunucular da mı sorun var acaba alala
Sunucularda bir sıkıntı yoktur herhalde Uğur, hala devam ediyor mu sorun?
Şuan itibariyle kayıtlı oyunum üzerinden giriş yapmış bulunmaktayım oleyy ihihi
Yorum