Ynt: Test Drive Unlimited 2'nin Araba Listesinin Tamamı
yeni yama geldi, başka olaylar çıktı felan ondan giremezsin
Hasan'la ben cr.ack felan hiç uğraşmadan key alıyoruz haftasonuna özel 30 tl
Oyunu baştan kurdum düzeldi ilk indirdiğim oyun bozukmuş şimdi bunda manuel vitese aldım daha doğrusu tiptronik oldu ben istediğimde atıyor debriyaj yok. Enter işi de düzeldi iyi oldu ama crack update falan her seferinde uğraşamam oyunu alıyorum ins Çağrı abiyle beraber. @Power @efemuratt siz de alın toplu oynayalım
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Çağrı aldın mı key i ) haydi gözün aydın bu arada Audi ye git ve Q7 yi mutlaka al o nasıl bi motor sesidir yaw hasss Range Rover de öyle.. ilk çalıştığı anı özellikle dinle nasıl gürüldüyor motor
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Çağrı aldın mı key i ) haydi gözün aydın bu arada Audi ye git ve Q7 yi mutlaka al o nasıl bi motor sesidir yaw hasss Range Rover de öyle.. ilk çalıştığı anı özellikle dinle nasıl gürüldüyor motor
Abi tam da sırada off road licence var range rover verdiler bakalım durumlar nasıl
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Hasan ben dün akşam o bölümleri geçtim.. çok eğlenceli keyfli bi bölüm. bazı yerlerde sinirin bozulabilir ama kolay geçersin ben geçtim geçmesinede artık oyun açılmıyo nedense ya
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Hasan ben dün akşam o bölümleri geçtim.. çok eğlenceli keyfli bi bölüm. bazı yerlerde sinirin bozulabilir ama kolay geçersin ben geçtim geçmesinede artık oyun açılmıyo nedense ya
Niye açılmıyor aktivasyon mu istiyor? Bence sen de al bir key 30 tl ye bulmuşken en az 1 yıl oynanır bu oyun Adam gelsin de crackli oyuna veda edeceğim Bir de motor sesini yükseltme var mı oyunda ses çok düşük.
Yorum