Ynt: Test Drive Unlimited 2'nin Araba Listesinin Tamamı
vites işi çok kötü ya ben hiç sevmedim.
otomatik
sequentiel
h shifter
h shifter+debriyaj
seçenekleri var hatırladığım kadarıyla.
h shifter seçeneklerini direk eliyoruz zaten manuel için sadece sequential kalıyor, ondada sadece +/- yapıyorsun, debriyaj yok maad
ayarlar menüsünde alttan 2 yada 3.menü, üstünde direksiyon+anahtar resmi var o menüden yapılıyordu
debriyaj bendede yokta tuş olarak kullanıyordum. vites atarken aragazı vermek, 6'da giderken aracı bağırttırmadan boşa atmak vs. çok keyifliydi 1'de
Valla 1 de debriyajı açtım stop edip duruyordu araba kalkışlarda beceremedim tuşla da olsa Bir şey daha soracağım bu yarış yerlerine, araba showroomlarına vs. geldiğimizde tdu1 de gps in olduğu yerde Enter çıkıyordu tuşa basıp giriyorduk bunda öyle bir şey yok mu bulamadım bir türlü..
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
hiho nasıl sadece otomatik yazar ya anlamadım valla.
enter olayı tabiki var, başka türlü nasıl gireceksin az önce oto yıkamaya girdim, o yıkamacılar Türkiye'de olsa bizim milletimiz o işletmeyi "yıkarlar" haha haha haha
Ben de temiz arabayı 2 kere daha yıkattım Enter bende olmuyor tuş konfigürasyonu yaptım resetleyemiyorum. Senin indirdiğin yer neresi abi bir de ordan indireyim belki benim oyunda bir kaç bozukluk vardır.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Eski yamayı atmanıza gerek yok yaptığınız fix'in sürümüne göre olan cra.ck i bu siteden indirip yeni cr.ack ile oynayın sürüme göre sıralamışlar bu sitede her oyunun her patchine göre olan cra.ckleri bulabilirsiniz yazdım ama bilmiyorum yasal mı forumda bu şeyler
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Orjinal yazı sahibi: Power
Eski yamayı atmanıza gerek yok yaptığınız fix'in sürümüne göre olan cra.ck i bu siteden indirip yeni cr.ack ile oynayın sürüme göre sıralamışlar bu sitede her oyunun her patchine göre olan cra.ckleri bulabilirsiniz yazdım ama bilmiyorum yasal mı forumda bu şeyler
isteyen kişilere pm ile link atsan daha iyi olur abi
Bir de benim oyun her açışımda update yapıyor ben de eski cracki yüklüyorum ama her açışta oluyor sildim ben dayanamadım başka bir yerden indirdim onu deneyeceğim. Pm atılıyorsa ben de alabilirim.
Hasanım o yeni indirdiğin oyunu kurdun mu?? nasıl, var mı bi gelişme eskisine göre? yani hala ilk açılışlarda update yapıyo mu sana eski crackı yükletiyo mu yine yoksa düzeldimi..?
Her girişte update yapıyor update bitince play butonu aktif olduğunda yine crack yapmak lazım yoksa girilmiyor orijinalini alacağım bu işkenceye değmez Introları izlemekten oyunu oynayamadım gelişmeleri yazarım
Yorum