Ynt: Test Drive Unlimited 2'nin Araba Listesinin Tamamı
İndirelim bakalım.
GT5i unutturabilecek mi?
İndirelim bakalım.
GT5i unutturabilecek mi?
ama sadece en başında verilen eve kadar oynadım sonra kapatmak zorunda kaldım angle yalnız, direksiyon ayarı hakkaten berbat klavyede bu oyun oynanmaz buna bi çözüm de bulunur mu ayarlardan bilmiyortum .. bu arada, oyunun youtube de videolarına da baktım, bazı araçların sesi çok kötü ya
yani, olmaz bukadarda dedirtiyo ... ama yollarını beğendim kavşaklar otoban çevreyolu ne ararsanız var ihihi ama işte, direksiyon çok berbat, kontrol montrol edilmiyo TDU I den sonra bunu görünce ilk başta fena sinir bozucu oluyo hatta soğutuyo.. ama gece-gündüz olayı, SUV araçlar yollar yağmur vs. vs. bu oyunu bi şekilde çekici kılıyo
keşke arabaların sesleri de grafikleri kadar gerçekçi olsaymış.. hatta TDU I dekiler kadar olsa bile yeter..
)) en azından oyunun başından evime gidene kadarki gördüklerim bunlar, oynadıkça öğrendiklerimi gördüklerimi paylaşırım.. iyigeceler..

Hot Pursuit 2 gerçekten güzel oyun grafikleriyle özellikle farlar müthiş olmuş tünellere girince otomatik yanıyor vs. inşallah TDU2 de öyledir.
ama NFS deki xenon farlar gibi kaliteli değil.. ama tünel olmasa bile, yol aydınlıkken bile selektör yapınca farların aydınlattığı yeri görebiliyosun.. ayrıca, üstü açık arabaların üzerini kapatabiliyosun açabiliyosun, bu da hoş
) ferraride görmüştüm bunuda
ama gelgörki direksiyonu berbat... çok saçma olmuş böyle olmasıda maad

bazılarının yaması zaten TDU I için olanı var bende
bu oyun içinde yapılır merak etmeyin.. İmkânsız sadece zaman

daha çok şey bekliyordum ben.

)

)

yani makas atsanda zevkli değil. oyun ne arcade nede simülasyon olmuş. tdu1'i düşününce sürüşü hiç zevkli değil. ondan bağımsız düşünürsen eh işte yani. bilmiyorum ya garip olmuş
iddialı bir oyun değil şimdilik bence.
)

Yorum