hasan harika az kalır .................... boşlugu sen doldur ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hasanım mükemmel olmuş...Ellerine kollarına sağlık... Beni tekrar eski günlere götürdüğün için ayrıca çok çok teşekkür ederim... başarılarının devamını diler ve yeni çalışmalarını beklerim..sevgiler
Teşekkürler Utku abi, kulağınıza biraz hitap edebildiysek ne mutlu
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
hasan harika az kalır .................... boşlugu sen doldur ihihi
Sağol Emre abi valla çok mutlu oldum böyle bir yoruma
Orjinal yazı sahibi: 18XET01
Senin gibi bir üstadın yanında çalmayı çok isterim abi , bir gün buluşmak dileğiyle clapclap clapclap
Dur kardeşim ne üstadı Çalarız tabi biraz daha gelişelim önce Sene içi bir iki stüdyoya gittik arkadaşlarla inanılmaz zevkli bir ortam insanın çıkası gelmiyor. 2 saat aralıksız çaldık parmaklar tele değmekten derisi yırtılmış kanamış hep, arkadaş elinde noldu demese acısını bile fark etmiyorsun o derece
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Hasan kardeşim,her ikisini dekeyifle dinledim.Başarılarının devamını dilerim. clapclap
Teşekkürler Bülent abi ihihi
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Sana artık usta dememek bana ters düşer abi , ben aylardır Nothing else'i 2. videodaki gibi çalmaya uğraşıyorum akustikle , 2. videoda 17-25 saniyeler arasında o akorların basıldığını bile bilmiyordum yeni öğrendim. Biliyordum da ilk defa sende net gördüm ne bastığını. Heleki 38-56 saniyeleri arasında akor basıldığını bilmiyordum düz çalmaya uğraşıyordum ben oraları (ihihi) ve ben bir metalciyim yani. Ha tabi dinlemek başka çalmak başka .
Birde sorması ayıp totalde kaç lira verdiniz Stüdyoya?
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Youtube'daki How to play videolarına göz gezdir en etkili öğretici onlar oluyor genelde Saati 15 lira benim gitar kursunun stüdyosu. 3 kişi gidince 5 tl atıp çıkıyorsun Genel olarak fiyatlar da bu seviyede 15-20 tl arası bildiğim kadarıyla. lisede de bir kaç kere uğramıştık Gaziantepte öyleydi diye hatırlıyorum.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum