arkadaşlar ben passatın ses sitemindne sonra bu aracın sistemi beğenmedim sizlerin nasıl sistemler ek ilave eden varmı yoksa tiesto falan dinlemek zor keyif almak
arkadaşlar ben passatın ses sitemindne sonra bu aracın sistemi beğenmedim sizlerin nasıl sistemler ek ilave eden varmı yoksa tiesto falan dinlemek zor keyif almak
Zafer abi aslında orjinal sistemde iyi ama hoporlorler pek iş görmüyor bazı arkadaşalr hoporlorü değiştirerek çözüm buldular yoksa ses çıkışı gayet iyi bende infinty ses sistemi var valla herkese 1800 lira opsiyon fiyatı var sonradan arabaya elletmektense orjinal sistem ilave edip almak en mantıklısı çok memnunum
emre müzik ses deyince ben bir kalite ararım passatta anfi falan var hala poiner kolonlar ek ilave sisteme bağlı vsvsvs bakalım nasıl aşacağız bunu bunun sonuna geliyorum nerdeyse ses anca çıkıyor ve kalite düşük bakalım biraz vakit geçsin deleriz sağı solu )
emre müzik ses deyince ben bir kalite ararım passatta anfi falan var hala poiner kolonlar ek ilave sisteme bağlı vsvsvs bakalım nasıl aşacağız bunu bunun sonuna geliyorum nerdeyse ses anca çıkıyor ve kalite düşük bakalım biraz vakit geçsin deleriz sağı solu )
Abi ben zamanında geçliğin verdiği heves ile çok müzik tesisatı kurdurdum ne paralar harcadım akıl almaz ses aldım çoğu arabadan ama nihayateinde o dönemler gecti ve anladım ki ses dediğin berrak oalcak akustik olacak disko gibi güm güm güm vurması öenmli değil,
bu nedenle aldığım her aracta artık ilave fabrikasyon müzik sistemi olmasına dikkat ediyorum anfili ve kaliteli hoporloru olan bak bundan bir önceki arabam accordda komple pioneer ses sistemi vardı fabrikasyon anfi + 6 hop. + iki tiz ve süper müzik keyfi vardı,şimdi opeldede öyle infinitiy çok iyi anfi + 4 hoporlor + 2 hop+bas + 2 tiz çok yeterli birde şu var şuan yaz günü sıcağında ses sisteminden verim almak çok zordur kışın bangır bangır ses veren sistemler yazın çöküş yaşar sıcak havdan ötürü gündüz aracın sesini aç birde gece hava serinken aç aradaki farkı anlarsın
sıcaktan bayılıyor hoporlerler...
ankarada asker arkadaşım var özel yacancı müzik cd yaptırdım karışık passatta dinliyordum bu gün verdim passatı sahibinden.com bu araca pek değişiklik yapmak istemiyorum her aracın canına okudum ondan önce megan 2 vardı onuda delip kesmiştim her yerini olduğu kadar olsun yaşlanıyoruz artık )
ankarada asker arkadaşım var özel yacancı müzik cd yaptırdım karışık passatta dinliyordum bu gün verdim passatı sahibinden.com bu araca pek değişiklik yapmak istemiyorum her aracın canına okudum ondan önce megan 2 vardı onuda delip kesmiştim her yerini olduğu kadar olsun yaşlanıyoruz artık )
Valla dediğim gibi ekstirip deldirmeye gerek yok şöyle iy kaliteli ses verecek hoporlorleri tercih edip orjinal olanları söktürüp orjinal yerlerine daha iyilerini taktıracaksın abi bu akdar bose olur nebileyim alpine olur infinity olur pioneer olur yani daha iyi ses alacağın bir sistem hiç kesmeden delmeden yapılır
Yorum