Bu kitabı okuyan var mı görüş almak istiyorum da..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yılmaz Özdil- Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllalarda...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ynt: Yılmaz Özdil- Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllalarda...
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bende okumaya başladım dün itibari ile... keşke herkes objektif bakıpta okuyabilse...(buna hala katıla katıla gülüyorum) gibi şeyleri önümüze sunan şeyleri okumanın bi yararı olduğunu düşünmüyorum işin aslı... işin kötüsü bir kısım gereksiz insan bunu konuşurken; ülke coştukça coşuyor, milletin cebine deli gibi para giriyor, şehit haberleri bitiyor, parti daha da büyüyerek gidiyor, ama bir kısım hala gemicik hala zırt hala pırt
maalesef yılmaz özdil 1 değil 1000 tane kitap yazsa bi işe yaramayacak....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bende okumaya başladım dün itibari ile... keşke herkes objektif bakıpta okuyabilse...(buna hala katıla katıla gülüyorum) gibi şeyleri önümüze sunan şeyleri okumanın bi yararı olduğunu düşünmüyorum işin aslı... işin kötüsü bir kısım gereksiz insan bunu konuşurken; ülke coştukça coşuyor, milletin cebine deli gibi para giriyor, şehit haberleri bitiyor, parti daha da büyüyerek gidiyor, ama bir kısım hala gemicik hala zırt hala pırt
(bu alanda hiç araştırma yapmadığınızı da açık ediyorsunuz) Siz neden ülkenizde neyin satıldığını satılmadığını, kimlere peşkeş çekildiğini, kimlerin adamlarının kayırılıp işi bilmediği halde iş başına getirildiğini,2002 den önce nerdeydi bu parti,nasıl oldu da bir anda %50 alabildi diye neden kendinize sormuyorsunuz? Demek ki siz ''ammaaann, benim cebime para giriyor ben insigniamı istediğim zaman alırım, istediğim zaman satarım..Açta kalmam açıkta kalmam...Ülke satılsın umrumda değil, benim karnım doysun da ....'' diyenlerdensiniz...Sizin haliniz daha gülünesi
İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
-
milletin cebi şiştikçe şişiyor ve herşey satılmıyor gemicikler alınmıyor öyle misanırım biz afrikada yaşıyoruz.. bence bu konu kilitlensin zira yandaşlar hemen belli oluyor..
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kontrol ÜnitesiOrjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bende okumaya başladım dün itibari ile... keşke herkes objektif bakıpta okuyabilse...(buna hala katıla katıla gülüyorum) gibi şeyleri önümüze sunan şeyleri okumanın bi yararı olduğunu düşünmüyorum işin aslı... işin kötüsü bir kısım gereksiz insan bunu konuşurken; ülke coştukça coşuyor, milletin cebine deli gibi para giriyor, şehit haberleri bitiyor, parti daha da büyüyerek gidiyor, ama bir kısım hala gemicik hala zırt hala pırt
(bu alanda hiç araştırma yapmadığınızı da açık ediyorsunuz) Siz neden ülkenizde neyin satıldığını satılmadığını, kimlere peşkeş çekildiğini, kimlerin adamlarının kayırılıp işi bilmediği halde iş başına getirildiğini,2002 den önce nerdeydi bu parti,nasıl oldu da bir anda %50 alabildi diye neden kendinize sormuyorsunuz? Demek ki siz ''ammaaann, benim cebime para giriyor ben insigniamı istediğim zaman alırım, istediğim zaman satarım..Açta kalmam açıkta kalmam...Ülke satılsın umrumda değil, benim karnım doysun da ....'' diyenlerdensiniz...Sizin haliniz daha gülünesi
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
Yorum