Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniaTeam Sinema kulübü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsigniaTeam Sinema kulübü

Bugün Three Musketeers (Üç Silahşörler) 3D filmine gittik. Gayet güzel, çok eğlendim film esnasında, hangi filme gitsek diye düşünenler değerlendirebilir
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Benim gibi bilimkurgu severler için tavsiye edebileceğim bir film;

Özet;
      Yıl 2020. İnsanoğlu uzay macerasında büyük bir adım daha atmıştır. NASA Mars üzerine bir grup astronotu indirmeyi başarmıştır. Luke Graham komutasındaki ekip, Mars yüzeyine inmelerinden kısa bir süre sonra insanı şok edecek bir şeyle karşılaşır ve ardından ekibin büyük bir kısmı nedeni bilinmeyen bir felakete kurban gider. Graham bağlantı kopmadan hemen önce dünyaya son bir şifreli mesaj göndermeyi başarır. Mars ekibinden gelen son mesajın gizemiyle şaşıran NASA, Mars'da olan trajedinin kaynağını bulmak ve hayatta kalanları geri getirmek üzere hemen bir kur tarma görevi planlar. Kumandan Woody Blake ve Kim McConnel komutasındaki gemi, bu ikiliye ek olarak Dr. Terri Fisher ve bilim adamı olan Phil Ohlmyer'dan oluşan ekiple birlikte Mars'a doğru altı ay sürecek yolculuğuna başlar. Astronotlar onları bekleyen şeyden tamamen habersizdir.

Fragman;
      http://TheTrailerSite.com for more HD trailersMission To Mars(touchstone)Director: Brian De PalmaCast: Gary Sinise, Tim Robbins, Don Cheadle, Connie Nielsen,...

Bu arada sanırım sinemalarda yok. İnternetten indirebilirsiniz.
      2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

en çok beyendiğim ve keyif aldığım 3 film : 1-v for vendetta2-fight club3-wanted

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firat12
          Benim gibi bilimkurgu severler için tavsiye edebileceğim bir film;

Özet;
          Yıl 2020. İnsanoğlu uzay macerasında büyük bir adım daha atmıştır. NASA Mars üzerine bir grup astronotu indirmeyi başarmıştır. Luke Graham komutasındaki ekip, Mars yüzeyine inmelerinden kısa bir süre sonra insanı şok edecek bir şeyle karşılaşır ve ardından ekibin büyük bir kısmı nedeni bilinmeyen bir felakete kurban gider. Graham bağlantı kopmadan hemen önce dünyaya son bir şifreli mesaj göndermeyi başarır. Mars ekibinden gelen son mesajın gizemiyle şaşıran NASA, Mars'da olan trajedinin kaynağını bulmak ve hayatta kalanları geri getirmek üzere hemen bir kur tarma görevi planlar. Kumandan Woody Blake ve Kim McConnel komutasındaki gemi, bu ikiliye ek olarak Dr. Terri Fisher ve bilim adamı olan Phil Ohlmyer'dan oluşan ekiple birlikte Mars'a doğru altı ay sürecek yolculuğuna başlar. Astronotlar onları bekleyen şeyden tamamen habersizdir.

Fragman;
          http://TheTrailerSite.com for more HD trailersMission To Mars(touchstone)Director: Brian De PalmaCast: Gary Sinise, Tim Robbins, Don Cheadle, Connie Nielsen,...

Bu arada sanırım sinemalarda yok. İnternetten indirebilirsiniz.
          lzlemiştim fena değil.

Yorum

Avengers (Yenilmezler)

Kesinlikle izlenmesi gereken komedi ve macera türünde ki en iyi yapıtlardan ,
            özel tavsiyem sinemada izleyin ama ondan önce imkanınız varsa
            İronman 1-2
            Captain America
            Hulk 1-2
            Thor
            G.I. Joe: The Rise of Cobra

Filmlerini izlemeniz ,bunları izledikten sonra karakterleri daha iyi tanıyıp bu filmden çok daha fazla zevk alabilirsiniz
            İyi seyirler.

Yorum

gerçekten tam keyiflik film..izledim tavsiye ederim
              Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Bende sinemaya çok sık gidemesem de, evdeki televizyonumun hd filmleri oynatabilmesi sayesinde haftada 2-3 kez akşamları indirdiğim filmleri izlerim. Son zamanlarda izlediğim çok güzel bir film var. Adı "The Blind Side - Kör Nokta". Film %100 gerçek bir hikaye, kişilerin isimleri gerçek kişilerle tamamen aynı. Hatta film sonunda bu geçek kişilerin fotoğraflarını gösteriyor. İzledikten sonra şunu sorguluyor insan: Ben olsam bunları yapar mıydım? ve Ben galiba gereğinden fazla şeye sahibim..

Posterine bakıp bir spor filmi olduğunu sanmayın, ailenizle sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film....

(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tamirer
                  gerçekten tam keyiflik film..izledim tavsiye ederim
                  +1
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff

Kesinlikle izlenmesi gereken komedi ve macera türünde ki en iyi yapıtlardan ,
                    özel tavsiyem sinemada izleyin ama ondan önce imkanınız varsa
                    İronman 1-2
                    Captain America
                    Hulk 1-2
                    Thor
                    G.I. Joe: The Rise of Cobra

Filmlerini izlemeniz ,bunları izledikten sonra karakterleri daha iyi tanıyıp bu filmden çok daha fazla zevk alabilirsiniz
                    İyi seyirler.[/b][/i]

Hatta mümkünse Thor'u izledikten hemen sonra gidilmeli. Loki karakteri muhteşem.

Ben de dün gece, Men In Black III'e gittim.

Bir kaç ay önce bir arkadaşlarımla bir gecede Men In Black'in filmlerini izleyip, III. film için sözleşmiştik. Dün sözümüzü yerine getirdik. Film, serinin diğer filmlerinden ayrı olarak düşünülürse eğlenceli bir film. Fakat, ilk iki filmin verdiği tadı vermiyor. Seri ile özdeşleşmiş bazı karakterleri görememek/çok az görmek, cidden farklı bir filmi izliyormuşsunuz hissine kaptırıyor. Yine de başarılı bir film. Ama sanırım Avengers'tan sonra, bu film biraz onun gölgesine kaldı.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Dün Johnny Depp'in Dark Shadows filmini izledim..Şahaneydi..Adams Ailesi tarzı bir film..Tim Burton ve Johnny Depp sevenler kaçırmasın..
                      Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tamirer
                        Dün Johnny Depp'in Dark Shadows filmini izledim..Şahaneydi..Adams Ailesi tarzı bir film..Tim Burton ve Johnny Depp sevenler kaçırmasın..
                        Tim burtonun her filmi izlenir valla hele hele favori adamı Johny Deep oynuyorsa...

Yorum

In the name of father. Muhakkak izlenmeli. Filmin sonunda gercekten gaza gelmis bir sekilde haksizliklara lanet ederek kalkiyorsunuz. Altyazi sevenlerin mutlaka altyaziyla seyretmeleri lazim filmdeki o muthis irlanda aksanini duyabilmek icin.
                          2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo + 19'Jant +  FlyAudio + Rear Camera + Siyah

Yorum

Jack Reacher tavsiye ederim
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

! No longer available
                              InsigniaTEAM

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=CiUIJVTlp5Q#ws

ailece izlemeye çok müsait değil ama mükemmel film...
                                2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

İşleniyor...
                                X