Erdem kardeşim saydığın filmlerin hepsini izlemekle birlikte Büyük bir clint eastwood hayranıyımdır hemen hemen bütün filmleride elimde mevcuttur "million dollar baby" başlıca sevdiğim filmlerindendir,
Bana göre de The Game filmi Mıchael Douglas' oyunculuk bakımından zirveye taşıyan filmdir mükemmel bir film diyebilirim,
Paylaştığın filmler çok güzel Teşekkür ederim...
Erdem kardeşim saydığın filmlerin hepsini izlemekle birlikte Büyük bir clint eastwood hayranıyımdır hemen hemen bütün filmleride elimde mevcuttur "million dollar baby" başlıca sevdiğim filmlerindendir,
Bana göre de The Game filmi Mıchael Douglas' oyunculuk bakımından zirveye taşıyan filmdir mükemmel bir film diyebilirim,
Biz genelde Erdemle beraber izleriz filmleri.Canımız sıkıldıkça film araştırırız
Douglas'ın özellikle zengin bir iş adamını oynadığı filmleri (The Game, Wall Street filmleri ...) çok hoşuma gidiyor ve bu rolleri kendine de yakıştırıyor.
Clint Eastwood'un 'The Good, Bad and Ugly' filmini çok övdüler ama izleyebilme fırsatım hiç olmadı. Godfather serisini ve Star Wars serisini anlatmayı çok isterdim ama çok bilinen filmler olduklarından ve bu filmler için ayrıca bir başlık açmak gerektiğinden yazmadım. Rica ederim.
Bugüne kadar izlediklerim arasından Kesinlikle izlenmesi gereken Filmlerden,
V for Vendetta (2006)
Bi kaç Replik ,
1 )
bu maskenin altında bir yüz var...
ancak benim değil.
ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz...
ne de altındaki kemiklerden.
bu maskenin altında
etten daha fazlası var.
bu maskenin altında
bir fikir var!
ve fikirler kurşun geçirmez!..
2 )
Kadın : Şimdi beni öldüreceksin değil mi?
V : Seni 10 dakika önce öldürdüm, sen uyurken.
Leon: The Professional (1994)
Rreplik
Leon : Eğer bir kere adam öldürürsen, ömür boyu tek gözün açık uyursun
The Prestige (2006)
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) Serisi
Secretariat (2010)
Daha fazla film paylaşacağım zamanla şimdilik bu tavsiye ettiğim 5 film birbirinden güzel izlemeyenler için kesinlikle tavsiyedir...
bir otomobil fan club ı olarak hızlı ve öfkeli serisi ve 60 sn filmini unutmamamız gerekir , ayrıca olağan şüpheliler, law abiding citizen, metrodan kaçış ve elbette ''YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'' serisini unutmamamız gerekir bende yüzüklerin efendisinin 3 filmi var blue ray extension version 110 gb
Yorum